Endişemin bir sebebi var anlamamaniz normaldir onun için karar vermiş degilim benim için kolay değil sadece hayalim diye ona böyle bir ayrılık yaşatacak hiç değilim zaten kafam allak bullakKızınızı hergün bile görecek olsanız başka bir evde kalması şartını asla savunmazdım. Ki siz 6 ay görüşememekten bahsediyorsunuz. Çocuk sizi unutmaz. Keşke unutsa da anne yokluğunu hissetmese ama unutamaz işte. Bile bile çocuğun kolunu kanadını kırmayın. Ne var bu gelecekte bu kadar endişe duyacak onuda bilmiyorum. Okula başlamasına 4 sene var daha, hayat kim bilir daha ne seçenekler sunacak size.
Annem veya kv gelemiyor , apart benim de aklima geldi anca düzgün bir bakıcı ile olabilir bazı durumlarda eve gitmeye izin verilebiliyormus ama kesin değilEğitim yatılı kamp tarzı mı?
Eğer öyle değilse Ankara’da apart tutup annem ve kızımı yanıma getiririm.
Kadınların çalışmasından yanayım ama o yaş grubunda 6 ay anneyi akşamları bile görememek çok sıkıntılı. Hem sizin hem çocuğunuz için.
Ya bunu hiç düşünmedim ben sanki babam bypass ameliyatı oldu imkansız gelmeleri başka sebeplerde var .6 ay aılenız yanınıza gelsın neden fedakârlığı çocuk yapsın ?
Ben personel bolumune başvurdum bu sekilde ağır değil sartlar2 yaşında tam karakterinin oturacağı yaşta özgüven ve bağlanma yaşlarında ayrı kalmak kötü bir durum olur, ayrıca sonrasında da çocugunuzu sık sık bırakmanız gerekmeyecekmi? Mesleğiniz uzun görevlere ve izinsiz çalışmaya yönelik değilmi? 2 kere 3 kere düşünün. Hiç bir çocuk meslek ugruna en önemli zamanlarında anneden ayrı kalmamalı herşeyin farkında olduğu bir yaş
Yönetmeliği okudum geçerli sebep olduğu zaman izin verebiliyorlarmis kesin bir şey söylememişler . Hafta sonları Çarşı izni var anca güvenilir bir bakıcı bulmam lazımEğitim süresince ayrı evde kalınamıyor mu yatılı mı oluyor eğitimler
Haftasonu izinleride yok mu
Anneniz ankaraya ev tutsanız gelemez mi
6ay görmemek icin cok uzun ama haftasonları tatilse özellikle neden olmasın
A oyle mı, kusura bakmayın uc kurus ıcın 6 ay cocugunuzu bırakında ben dıyememYa bunu hiç düşünmedim ben sanki babam bypass ameliyatı oldu imkansız gelmeleri başka sebeplerde var .
Favelayn,Yönetmeliği okudum geçerli sebep olduğu zaman izin verebiliyorlarmis kesin bir şey söylememişler . Hafta sonları Çarşı izni var anca güvenilir bir bakıcı bulmam lazım
Belli değil orda hayatımızı kurup devam edebiliriz ama6 ay sonra göreve nerde başlayacaksınız?
Evet ailemden gelebilecek kimse yok , zaten ondan biraz umutluyum izin olur görürüm diye düşünüyorum bunları tam öğrenmeden zaten başlamam eğitimeSanırım annenizin gelmesi mümkün değil, yani bizden önce bunu düşünmüşsünüzdür diye tahmin ediyorum. Eğitim için orada sürekli kalmanız gerekecekse ve orada ev vs. tutmanız mümkün değilse evet annenizde kalması mantıklı. Daha çok küçük ama iş de önemli yani, bu zamanda sevdiğiniz bir işi yapmak çok zor. 6 ay bağrıma taş basardım, izin verildikçe görürdüm. Belki eğitim sırasında anne olduğunuz için toleranslı olabilirler size karşı.
O kadar sığ bir yorum ki sizi ciddiye alıp açıklama yapmayacağım .A oyle mı, kusura bakmayın uc kurus ıcın 6 ay cocugunuzu bırakında ben dıyemem
Evet ailemden gelebilecek kimse yok , zaten ondan biraz umutluyum izin olur görürüm diye düşünüyorum bunları tam öğrenmeden zaten başlamam eğitime
Babası ile kalması çok zor polis çünkü gecesi gündüzü yok . Ama güzelce arastirip bir bakıcı apart işi daha mantıklıEğitim yatılı mı oluyor? Anneniz hangi şehirde babası veya siz her hafta yanına gidebilecek misiniz? Kızınız evinizde kalsa bakıcı tutsanız siz de haftasonları yanına gitseniz olmaz mı? Babasıyla beraber olması daha doğru anneannesindense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?