Hangisi doğru???

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Kızlar merak ettim gece gece.

Suçlu olan erkek yada kadın ama özelikle erkek.....karşı taraf taraf öfkeleneip şiddet uyguladığında kayıtsız mı kalır...yoksa oda bir dane sallar mı??

bazılarıda suçluken bağrır çağrır mı??

yada söle diyim siz suçlusunuz karşı taraf sizi yakaladı size bağırsa sizi söle bir sirkelese tepkiniz ne olur??

yada masumsanız size yapsa napardınız???

iyi gecelerrrrr

suçluysamda masumsamdaa kendimi hırpalatmamm

yazın kötü kavga ettik
merdivene çıktı dügme istedi benden perde takıyoo
elimi bi sıktı bırakmıyo
canımı yakıyo
aşşa dogru bi çektim anında buraktıı:D
valla iki kere düşünsün bana bişey yapmadan öncee aklinialirimsmile

aynen cvp verebilirim refleks...Allah bu duruma getirmesin...
ama asla sakin kalıp köşeme çekilmem....

Beni eşim sağlam bir kere salladı,sonrada itti..ohaoldumsmile
Bende kumanda fırlatmıştımgamyoncuiremsu
Suçlu kimdi hatırlamıyorumgamyoncuiremsuboshayallersmile

valla benim eşimde bi kez beni sallamıştı ama nedenini hatırlamıyorum
şimdi öyle bişey yapamaz fırsat vermem yani o duruma getirmem
artık nabza göre şerbet veriyorum çünkü...

yaşamadım cok şükür:Saruboceq:

yaşarsamda ya bende aynı tepkiyi gösteririm
yada o alanı tekr eder küserim konuşmam:umursamaz:

küstm küstüm:hulya:

evet çok sinirlenmiştim birşeye kafamı dağıtmak için dışarı çıkacaktım eşimde bağırmaya başladı gidemezsin diye o sinirle kendimi kaybetmişim ayakkbılarımı kafasına fırlattım oda aynen bana fırlattı valla ne için kavga ettiğimizi bende sarıbocek gibi hatırlamıyorum sempatiksalakcinni oda son oldu zaten

suçlu da olsam masum da eşim beni hırpalayamaz hırpaladı diyelim muhtemelen önce kendimi savunur sonra gider rapor alır adamı evden uzaklaştırır boşanma davasını açarım

sevgilim dışarıya karşı biraz asabidir
o yüzden zamanında bana karşı şiddet uygulayıp uygulamıcağını anlamak istemiştim
ve abuk subuk bi kıskançlığı özellikle abartıp iyice cozutmuştum
en büyük kavgalarımızdan biridir
hiç bişi yapmadı tek şeyi ben onun yanından kaçarak gidiyordum sokakta
gittiğim yönde serseri tipler vardı tabi bende sinirden gözüm bişi görmüyor
o da tuttu elimden bırakmadı gitmemi engellemişti beni kendine çekmişti
ama o an bile o hareketinden ürkmedim korkutucu değildi tam tersine çok seksi gelmişti :)

bence bu durumlarda biraz sakin olmakta karşı tarafın yatışmasını beklemekte yarar var.. benim sevgilim benim kollarımı sıkıp koltuğa oturtmuştu.. gitmek istiyordum.. özür diliyordu duymuyordum.. bütün gücüyle beni tuttu.. ellerimi çok sıktı.. canım acıdı.. orda hemen sakinleşmeye çaliştim.. napiosun sen nasıl sıkarsın ellerimi kollarımı diye adama girişebilirdim.. yani eski ben olsaydım..ama sağolsun antidepresanlar beni baya insana çevirdi =) ben de sevgilime tokat atmıştım.. hiç bir tepki vermedi.. buz gibi birr bakış firlatti sadece.. aynı şekilde karşilik verseydi benden ne farkı kalırdı ? sonucta ben hatamı anlayıp özür diledim.. o da anlayiş gösterdi.. ilk ve son oldu tabi..

Ne olursa olsun bana el kaldırmasına izin vermem :olmaz:
ama haksızsam hemen agresifleşiceğim kesin suç bastırmak için:kedi:

Back
X