Hangisi mantıklı ?

En mantıklısı şu:
9 senelik kirayı hesaplayıp, kız kardeşlere o miktarda para vermeniz. Ve kendi paranızla başka bir eve çıkmanız
Konu sahibinin yüreğine inecek.
Kardeşlere para vermek?
Kendi parasıyla başka eve çıkmak?
Hissediyorum şu an tansiyonu düşüyor bunu okurken

Bazı insanlara hayretler ediyorum cidden, bu nasıl bir kötü niyet / hırs / pişkinlik? İnsanlar iyi niyet göstermiş 9 sene gıkını çıkarmamış, tek kuruş almamış, bir de güvenilmez olmuşlar iyi mi? Pes!

Hangi ahlaka sığar bu yahu? Mahçupmuş koca bey de bu kötü niyete az ortak olmadığı için herhalde..

9 senede alsaydınız kendi evinizi ya da kiraya çıksaydınız hanımefendi elinizi ayağınızı mı bağladılar? O kızların yerinde olsam yüzünüze bakmam, selam vermem, ev mevden değil bu fesatlıktan..

Bence hakkaniyetli olan evi satıp çocuklarına pay etmesi

Babası ölse kardeşleri size çık diyecekler

O güne de hazırlıklı olun

Kayınpeder kira istemeden üstüne başka çocuğu da varken evinde oturmanıza müsaade ettiği için ona teşekkür edeceğiniz yerde bir de bileniyor musunuz?

aynen canım ama tapu yine babasının üstüne olacaktı onu da istemedi
Ee ileride hak vaki olup, miras bolunurken ne yapacasiniz? Kardeşlere haklarini verebilecek misiniz? Ki 9 senedir o evde oturup kira vermişsiniz, bu zamana kadar hic mi birikim yapmadiniz?
Ya Rabbena hep bana hep bana demis gibisiniz

En mantıklısı şu:
9 senelik kirayı hesaplayıp, kız kardeşlere o miktarda para vermeniz. Ve kendi paranızla başka bir eve çıkmanız
Kadının planı başkalarının da hakkı olan dokuz yıldır oturdukları evi satıp yenisini almak. Sen kadını borçlu çıkardın ahdhdh konuyu açtığına bin pişman

Konu sahibi ben burda senin nickini gördüm mü hemen girip konunu okuyorum. Senin konular cidden evlere şenlik

9 yıldır kira vermeden oturmuşsunuz zaten bana kalsanbu kısımda bile diğer kardeşlerin hakkına giriliyor. 9 yıldır kendınıze bir ev alsaydınız, kendınıze duzen kursaydınız.
Bence insanların evinden çıkın, kendi ayaklarınız üstünde durmayı ögrenin karı koca.

Kayınbaba yerden göğe kadar haklı,size verseler kardeşler küsmeyecek mi?
Siz hem oturup hem ev alma fikrine bakacaktınız , bu kadar da aileye sırtını dayamazsın ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…