- 16 Ağustos 2024
- 3.295
- 6.250
- 73
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
9 senedir ne yaptığınızı öğrenebilir miyim? Borç mu vardı?aynen canım ama tapu yine babasının üstüne olacaktı onu da istemedi
Evi satıp 3’e bölsün madem diğer kardeşlere de versin herkes üstüne eklesin napıyosa yapsın neden bunu teklif etmedinizaynen canım ama tapu yine babasının üstüne olacaktı onu da istemedi
20 sene önce baba ölünce sizi spatulayla kazırlardı:)aynen canım ama tapu yine babasının üstüne olacaktı onu da istemedi
Mesele sadece tapu mu canım.benim emek vererek aldığım ev beğeniyorsanız kira vermeden oturun. Yoksa başka yere kiraya çıkarsınız.aynen canım ama tapu yine babasının üstüne olacaktı onu da istemedi
en mantiklisi diyecegim ama tum imkanlari önüne serdigi, 9 sene bedava yasattigi oglu bile evi ustune vermedim diye küsüyorsa diger cocuklari ne yapmaz. adamin mali mülkü olmasa yüzüne bakmazlar belki - acikta kalir.Evi satıp 3’e bölsün madem diğer kardeşlere de versin herkes üstüne eklesin napıyosa yapsın neden bunu teklif etmediniz
Böyle birşeyi düşünmek bile çok ayıp iyi misiniz sizaynen canım ama tapu yine babasının üstüne olacaktı onu da istemedi
Ya bi de öncesinde açıklamalar açıklamalar bak hayatım sorun varsa başımızın çaresine bakalım filan:) e bakın?üstelik evin sahibi kocan değil babası ona sor madem? ne güzel salağa yatıyor millet.İşte baba tapuyu versin diyor 9 senede tüp bevek bile yapamamışlar bazı insanlar fesat işte
Oldu canım, adam evi satıp size başka ev alacak ama kızların hakkı nereye gidecek? Kendi babanız bu şekilde sizin hakkınızı başkasına yedirse ne hissedersiniz? Dokuz sene zaten bedava oturmuşsunuz adamın evinde, demezler mi adama ne yaptın sen dokuz senede bir birikim yapamadın diye? Bir de bu belirsizlikte tüp bebek tedavisinden bahsediyorsunuz.aynen canım ama tapu yine babasının üstüne olacaktı onu da istemedi
Ya aslında adam bunu yapmak zorunda da değil. İster kiraya verir gelirini harcar, ister satar yer.Evi satıp 3’e bölsün madem diğer kardeşlere de versin herkes üstüne eklesin napıyosa yapsın neden bunu teklif etmediniz
Eski mesajları duruyor o kadar fırsat geçti bir şey edinmemişler. Benim kayınvalidemde böyle yıllarca babasının evinde oturdu memur ve tarım geliri vardı oğlu suriyede çadırda kalıyordu asker( benim kocam değil) parayı göndermiş sıfır sıfır elde var sıfır 1+1 bile ev almamış sadece borcu var şimdi de babası öldü ağlıyor emekli olamıyorum diye hiç mi senelerce insan bunu düşünmezYa bi de öncesinde açıklamalar açıklamalar bak hayatım sorun varsa başımızın çaresine bakalım filan:) e bakın? ne güzel salağa yatıyor millet.
Ben çok merak ettim mesela, eşinin başka kardeşleri de varken evin kendilerinin mülkü olacağını konu sahibine düşündüren nedir? Eşinin erkek çocuk olması mı?Ya bi de öncesinde açıklamalar açıklamalar bak hayatım sorun varsa başımızın çaresine bakalım filan:) e bakın?üstelik evin sahibi kocan değil babası ona sor madem? ne güzel salağa yatıyor millet.
Eski bir konusunda evi kendi evimiz bildik kayınpeder de tapuyu bize verecek yazmış konuşmadan hayal kurmuşlar belli ki. Anlamadığım şey huzur kalplerde diye nick almışsın kendine göre bi maneviyatın var gibi izlenim çiziyorsun hiç düşünmüyor musun bu hakkaniyetli mi diye?Eski mesajları duruyor o kadar fırsat geçti bir şey edinmemişler. Benim kayınvalidemde böyle yıllarca babasının evinde oturdu memur ve tarım geliri vardı oğlu suriyede çadırda kalıyordu asker( benim kocam değil) parayı göndermiş sıfır sıfır elde var sıfır 1+1 bile ev almamış sadece borcu var şimdi de babası öldü ağlıyor emekli olamıyorum diye hiç mi senelerce insan bunu düşünmez
erkek diye hakkı çünküO
Eski bir konusunda evi kendi evimiz bildik kayınpeder de tapuyu bize verecek yazmış konuşmadan hayal kurmuşlar belli ki. Anlamadığım şey huzur kalplerde diye nick almışsın kendine göre bi maneviyatın var gibi izlenim çiziyorsun hiç düşünmüyor musun bu hakkaniyetli mi diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?