Hangisi zor!

Zibidi_

Musmutlu bir hayat çabası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
416
194
133
Arkadaşlar doğum sonrası annelik mi kadınlık mı yapmak zor? Her ikisini yürütebilen var mı? Yada hayat ne zaman düzene girecek? Galiba ikisini de yapmaya çalışırken hiçbişey yapamıyorum gibi geliyo

[QUkonuda yalnız değilim demek aynı soruları soruyorum kendime hatta bazen anneliğimi sorguluyorum oğlum 4.5 aylık sosyal hayat nerdeyse sıfır cinsel yasam da ole gıbı hıc pişman değilim oğlumu dünyaya getirdiğim için ama ıkısı bı arada nasıl gidiyor nasıl yapılır bilmiyorum TE="ozkelif, post: 38507058, member: 644548"]Arkadaşlar doğum sonrası annelik mi kadınlık mı yapmak zor? Her ikisini yürütebilen var mı? Yada hayat ne zaman düzene girecek? Galiba ikisini de yapmaya çalışırken hiçbişey yapamıyorum gibi geliyo[/QUOTE]
Bu k

Bu k[/QUOTE]
Herşeye yetişmeye çalışıyorum kendimden uykumdan feda ediyorum ama bişeyler eksik sanki benim kızım da 7 aylık

Hanımlar 3,5 yaşında bi kızım var ve 8 aylık hamileyim. Bende sizin gibiydin çocuğum doğduğunda. Ama zamanla kendime geldim. Çocuk büyüdükçe rahatlıyo insan. Demem o ki bı kadar kafayı takmayın, çocuk bu ilgi bekliyo, ama evlede ilgilenmek lazım. Birde koca var:) kendinizi sıkmayın, herişi yapabildiğiniz kadar yapın yeter.

En büyük önceliğim kocam elbette kızımı da seviyorum onun varlığı beni çok mutlu ediyo. Eşim akşam 8 e doğru geliyo kızıyla biraz vakit geçiriyo tv seyrediyo yorgunum diye yatıyo. Beni bu monotonluk sıkıyo bi yerde

Sanırım herseye yetısmeliyim düşüncesi beni yoruyor calısıyodum oglum biberon almıyor diye işide bıraktım biraz bocaladım da sonra dedim ki kendime mucize kollarında alısırsın zamanla ewde oturmaya zaten bünyem bedenim o kadar yorgunduki iş hayatımıda eklememiş olucaktım bu kosusturmaya oyle de oldu ama esıme karsi vakit ayırmak kucaga alısmıs ve sallamadan uyumuyan oglumla oglumla vakit geçirmek bazen bakıyorum da ewim almış başını gidiyor
dün gece 2 bucukta ütü yapıyodum mesela bulasik maknesini bosalt ertesi gün e ne kadar az iş kalırsa o kadar iyi deyip 4 ten önce yatamıyorum tam dalıyorum oglum uyanıyor hergün birbirine benziyor daha önce de dediğim gibi hiç pişman değilim oglumu dünyaya getirdiğim için ama dıger cocuklu ailelere imreniyorum erkenden kendi kendine uyuyan bebek sosyal aktıvıte vs biliyorum gececek düzene oturacak ama ne zaman

her şeye yetişmek zorunda değiliz kızlar. varsın evimiz dağınık olsun. varsın her gün yemek yapmaya vaktimiz enerjimiz olsun. sadece bebişimize odaklansak yeter. bir de fırsat buldukça kış soğuk demeden ailece dışarı çıkmanızı öneriyorum. çok iyi geliyor.

Evet haklısın havaya gore daha doğrusu donduruvu soguk yoksa cıkıyoruz dısarı tabi oğlum bebek atabasında fazla durmadıgından birimiz kucaga alıyor birmiz bos arabayi sürüyoruz resmen parmagında oynatıyor bizi küçük prensim :) bu gece evıde toplamadım esım kahve istedi gece yarısı kahve içtim sansıma oglum uyuyor şimdi benim uykum kactı hayat resmen dalga geçiyor benimle UOTE="nnnursennn, post: 38526536, member: 428682"]her şeye yetişmek zorunda değiliz kızlar. varsın evimiz dağınık olsun. varsın her gün yemek yapmaya vaktimiz enerjimiz olsun. sadece bebişimize odaklansak yeter. bir de fırsat buldukça kış soğuk demeden ailece dışarı çıkmanızı öneriyorum. çok iyi geliyor.[/QUOTE]
Ev

Çalışan annelerin işi gerçekten zor. Eğer çalışmak mecbur değilse çocuk olduktan sonra kadın çocuğuna eşine evine bakmalı bence. Doğum sonrası kadın zaten anneliğe geçiyo ister istemez eş hep ikinci planda kalıyo çünkü bebek muhtaç sana. Eşimi ikinci plana atmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…