Hangisinden nefret edersiniz

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
biz kadınlar mutlaka bizden sonra veya bizden oncekilere sinir oluruz heleki guzelse daha cok sorun olur sanki... acaba benden dahamı guzel buluyor aklında mı hala vs vs...

siz eski sevgilinizin yeni sevgilisinemi daha cok sinir olursunuz:47:
yoksa suan birlikte oldugunuz insanın eski sevgilisine mi:63:

ve sevgilinizin eski sevgilisiyle hic muattap oldunuzmu:95:

eski sevgilimin yeni sevgilsiyle hic ilgilenmiyorum banane naparsa yapsın:9:
ama suanki sevgilimin eski cıktıklarına kafayı takarım:27:

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk zamanlarımızda eski sevgililerine çok takmıştım hele ki bir tanesi sürekli arayıp duruyoduu çokk kötüydü o günler paranoyak olmuştum:47::47::47: ama şimdi 4 sene oldu:1::1: hiç aklıma gelmiyo:1::1:

niye sinir olayım bıraktım onlar bana sinir olsunlar :9::9:

Çocukluk aşkım olduğu için benden öncesi yok.:1:Olsaydı da sorun olmazdı,beni beğenmiş ki beni seçmiş,derdim.O umrunda olsaydı benle değil,onla olurdu ,diye düşünürdüm.:32:

öle bi durumum yok ama...olsaydı öle bişi çok sevmiş yıllarca çıkmış ama ayrılık olmuş sonra ben çıkmış olsaydım karşısına başlamadan biterdi :9: hiç gelemem eskiden birisini gerçekten sevmesine :27:

sevdiğimin yeni sevgilisi olsaydı üzülürdüm ama elden ne gelir :2:

eski sevgilimi unutamamışsam onun yeni sevgilisine daha çok kafayı takarım hatta deliririm :18:

Eskisinin yenisiyle falan ilgilenmem adı üstünde ESKİ banane canım alla alla:82::89:
Amaaaa sevgilimin eskileri beni fazlasıylaaa ilgilendirir ve sinir eder tabiki dee bu da gayet normaldirr :95:
Muhatap olmam aslaaa sonuçta o benim, çatlasın patlasınlar :86:

Eski sevgilimle her şey bitmiştir, kimle ne yaptığı beni ilgilendirmez. Şuanki sevgilimin de adı üstünde "eski" sevgilisidir, ona da takılmam. :63:

Şuanki sevgilimin şuan sevgilisi olmasın da... :53::1::1::1::1:

Eskileri bırakın arkadaşlar,yenilerden korkun :23:
Ama toptan hepsine sinir olanların görüş açısı hemen hemen şöyle özetlenilebilir "Eski sevgilinin yeni sevgilisinin niyeti hep başkadır" :)

yaa kzlr bn de bundan cok cekıyorum ya sevdiim bi cocuk wr cıkmıorz henuz ama sureklı eskı sevglısı ne yonelik sarkılar fln paylasıo face den cok sinir oluormm kendmı o kzla kıyaslayıp duruormm o mu bn mı dha guzelm dıee cok ktu bı durum yanii ooof off en kotusu de bu ıste kıyaslamakk:(:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

benim aşık olduğum insan benim onu sevdiğim gibi beni sevememişti. zaten hayatında bir kere aşık olmuş. ve ben onun aşık olduğu kızı çok merak ederdim şanslı biri olduğunu düşürdüm. benim hayran olduğum insanın hayatında şimdiye kadar değer verdiği tek insandı sonuçta. ama şuanki sevgilime hiç sormuyorum. ilgilenmiyorum da. zaten aşık olmamış öyle deliler gibi.

Back
X