• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangisinden nefret edersiniz

tabi ki sevgilimin eski sevgilileriiii:52:
hele bir tanesi var kii tanımadan sinir oldumm:27: hatta ikisi :27:hatta üçüüü:27:
düşününce çıldırıyorum adamla kavga ettirmeyin akşam akşam :57:

aman kızlarla hic muattap olmadıysan tamam bosver ama gelipde konusan tipler vardırya onlara sinir olurum insan eski sevgilisinin yeni sevgilisiyle niye muattap olur bu kadarmı caresizler:33:

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle sevgilimin benden önceki sevgililerine sinir olurummm daha hiçbirini görmedim ama düşündükçe beni kızdırmaya yetiyo :9: aman onlar beni kıskansın :4:

tribe girmeyin arkadaşlar:3:
ne o siz olur , nede siz o.:10::10:
bu yüzden herkez güzel olduğu kadar güzel değil, kalbini ne kadar adama bağlayabildiğincee güzel.:31:
en çirkin kadın bile seven adama güzel gözükür.:21::21:
boşverin eskiyi yeniyi..:27::27:
eskide kurtulmuş:65::65:,yenide yerini siz almışsınız olumlu düşünün:38:

eskileri sildim beynimden kıskanacak hiçbirşey yok şimdi beni ilgilendiren sadece eşim.onun eski birliktelikleri beni deli ediyor düşününce.onun bir zamanlar başkasıyla birşeyler yaşadığını düşünmek bütün ailesinin buna şahit olması hatta annesinin sürekli eski gelininden bahsetmesi beni deli ediyor deli...

eskileri sildim beynimden kıskanacak hiçbirşey yok şimdi beni ilgilendiren sadece eşim.onun eski birliktelikleri beni deli ediyor düşününce.onun bir zamanlar başkasıyla birşeyler yaşadığını düşünmek bütün ailesinin buna şahit olması hatta annesinin sürekli eski gelininden bahsetmesi beni deli ediyor deli...

ayy hic cekilmez bir durum ailelerin hala laf ediyor olmasi cok cirkin bence... hani olmus bitmis demekki hayirlisi olan buymus ki suan siz evlisiniz..

tabi ki sevgilimin eski sevgilileriiii:52:
hele bir tanesi var kii tanımadan sinir oldumm:27: hatta ikisi :27:hatta üçüüü:27:
düşününce çıldırıyorum adamla kavga ettirmeyin akşam akşam :57:

:53::52: bu da güzelmisss:51:
aman gecmisssss hic kavga edip bu yüzden iliskinizi yipratmaya degmez:70:
kafana takarsin o ayri:35:

zor bi karar :D
ikisini de doverim :P hahah saka bi yana zaten kiskanc bi insanim ne eski sevgilisine katlanabilirim neden benden sonra bulacagi kiza. Tabi benden cirkinse oh ne ala. Ama bi de fistik gibi birini bulursa uyuuuzzzzzzzzzzz olurum :D

Ve hicbi zaman sevgilimin eski sevgilisiyle konusmak zorunda kalmadim.

psikopatlık derecede bir kıskançlığım var akrepp burcuyum:5: benim olan geçmişteki erkeklerin geçmişleriyle zamanında ilgilendm ama şu an için yanında olanlar beni ilgilendirmiyo merk ederm kendimle karşılaştırmak adına ama çok takacağımı sanmıyorum ,şu an yanımda olan erkeğin geçmişindekiler beni ilgilendirir... benden güzel değiller ama benden önce ona bakmış olması dokunması öpüşmesi sevişmesi düşüncesi beni çıldırtır :43: hatta bazen dalıyorum onla konuşurken gözlerne dudaklarına bakıyorum o bişey bahsederken ben neler düşünüyorum bir bilse içimde ne fırtınalar kopuyo öptüğüm dudaklarını benden önce de öptüler acı veriyo gözlermn böyle düşündüğümde dolduğunu bilirim ama en uzun ilşkisi bnm allahtn uzun süredir beraberz:85: ve bir itiraf kızlar sakın gülmeyin ama benden önceki son birlikteliği 1 hafta sürdü tanıyorum kızı balık etli bişey 85 90 beden gögüsleri var ve bu yüzden 75lik gögüslerimden nefret ediyorum ya var mı böyle bişey :5::5::5::5: kız zaten afedersiniz her hafta biriyle bnm aşkımda zamanında o kıza dokundu :5::5::5::5:

Öyle bir problemim yok adamın ilk aşkı benim son aşkıda ben olacağım inş

Back
X