- 2 Mayıs 2016
- 1.095
- 1.107
- 133
- Konu Sahibi Pskpsikolog
Ne derler insanın doğumu, ölümü ve evliliği alın yazısıdır. O yüzden vardır bir kısmetin, sen koltuğun altına saklansan bile gelip bulacaktır seni :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha zaten bilime irfana verdim kendimi :)
İki üniversite mezunuyum ikincisinden derece ile mezun oldum, yüksek lisans kapıda, sonra da ver elini yurtdışı :)
Evlenmem buna engel değil, nişanlım da benimle aynı çünkü :)
Yerinizde olsam bilmeden ahkam kesmezdim.
Evliliği hayatımın merkezine koymadım. Sadece hayatıma bir ortak, bir yaren edindim. Bunu edinirken de hiç bir şeyden vazgeçmedim, kendimi evliliğe, nişanlıma adamadım. Hatta gelenek ve görenekten hep kaçtım. 30 yaşıma girmek üzereyim hiç geç kaldığımı düşünmedim. Güzel hayatım, kariyerim, iyi bir sevgilim ve ailem var. Bunları tekrar hatırlattığınız ve kendimle tekrar gurur duymamı sağladığınız için size ayrıca çok teşekkür ederim :)
daha 26 yaşında nedir bu evde kaldım psikolojisi. gez dolaş eğlen öğren flört et hayatın tadını çıkar. koca kaçmıyor ya...
valla bebişim dün çeyizlerime baktımmmm iç geçirdim bayaaa bi sonra anneme dedimki bunlar ne ya ver birine zaten kısmet falan kapandı aday adayı bile yok kıç kadar evde ne işi var bunların artık kutuları falan gitmiş yaniiiii nasıl bir trajedidir bu olmayınca olmuyor demekki
Ben evlenmesem de olur. Gunu gecirmek icin bile katlanamiyorum coguna.
Sen degil siz. Hoşçakalın.Sen ironi yaptin da ben ne yaptim acaba.![]()
Valla yasim 24. Ama evlenmek istiyorum. Cocuk istiyorum. Hele kknin girsinler 1 tane cocuk resmi varki. Asigim ona
Bencede bu işte bir gariplik var .millet doğru düzgün adam arar evleneyim diye biz de doğru düzgün adam var memur yakışıklı karakterli ama elektrikler kesik heralde sevecegi bir kız bulamıyoruz .
hala kursa git aktiviteye katıl diyorsunuz.
kimse anlamıyor bunu.
katılsın katılmasına da evlilik nasip değilse olmaz olmuyorrr. aktif olmak, kendini geliştirmek zaten yapmamız gereken şey.
fakat o da değil bunun çözümü.
nice çevresi geniş, başarılı, güzel kadın neden evlenemiyor o zaman?
evlilik olacaksa, zamanı gelmişse zaten gerçekten bir şekilde o iki insan bir araya geliyor.
huzurlu güzel evlilikler olsun. önemli olan bu.
amaç sadece illa evlenmek olsa zaten evlenilir.
o sebeple kafanıza takmayın. size baskı kuran topluma da kulaklarınızı tıkayın. insanlar kendi berbat evliliklerine baksın. boş boş konuşmasın. bekarlığın tadını çıkarın.
elbet olacak.
İroni yapıyorum. Asla sevmediğim işlerin başında bir erkeği evliliğe ikna etmek gelir. Kadını cok düşüren bir şey bence.
Ben evlenmek istemiyorum sözüne inanmıyorum kesinlikle. Evet şu an hazır olmayabilirsiniz o ayrı
Sen degil siz. Hoşçakalın.
Komiksin tatlım ya gülüyorum sadece sanasen de bilip bilmeden konuşma o zaman ben ilim irfan sahibiyim zaten. O zaman evlenme bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Evlilik ile ilim irfaın ne ilgisi vara artık. Aklın sana kalsın
benim kadar kimse çaba göstermiyordur emin ol ama olmuyor olmuyorrrrrr çok bunaldım yanlış taktikmi uyguluyorum acabaBu kısmetse seni bulur lafı kendini kaf dağının tepesinde gören burnu büyük kadınların avuntusu bence o kadar premsesler ki bir erkek için uğraşmazlar. o gelsin o yapsın o alsın kafası..
evet insanın kısmeti vardır ancak onu bulmak için aramak çaba göstermek gerekir. evde ot gibi oturursan seni bulacak kısmetten ne olacak?
illa aşk meşk için değil her anlamda diyorum. evde otururken iyi bir işi de tepiyor olabilirsin pekala..
yoksa herkes kısmet kader diye otursun ot gibi. ne güzel hayat?
benim kadar kimse çaba göstermiyordur emin ol ama olmuyor olmuyorrrrrr çok bunaldım yanlış taktikmi uyguluyorum acaba![]()
Erkeği evliliğe ikna etmek değil. Evlenmeye niyeti barsa istesin yoksa yoluma baksın. İlla gel beni şste değil olay. Erkeğin niyeti neyse onu bir an çnce uygulaması zaman kıymetli...