Elektrikli Mutfak Aletleri Hangisini alsam?

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
İyi geceler arkadaşlar, fikrinizi almak istiyorum, bi konuda.Kahve makinası alacağim da , Arçelik beyaz tekli olani mi alayim.Yoksa korkmaz pembe seriyi mi ? Hangisi daha iyi ve kullanişli teşekkür ederim şimdiden .

İyi geceler arkadaşlar, fikrinizi almak istiyorum, bi konuda.Kahve makinası alacağim da , Arçelik beyaz tekli olani mi alayim.Yoksa korkmaz pembe seriyi mi ? Hangisi daha iyi ve kullanişli teşekkür ederim şimdiden .

Arcelik ten sasma. En ufak sorunda baslarina eksirsin :)
Tamir, degisim her turlu sey kolay. Servis durumu iyi. Kirmizi olsun arcelik olsun

Arçeliğin kahve makinesinin methini çok duydum çok köpüklü yapıyormuş kahveyi.
Yalnız benim bahsettiğim arçelik telve modeli diğerlerini bilemiyorum.

Sorularimdan biri de bu benim :) korkmazin pembesi basimi donduruyor benim, ben de kararsizim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…