Elektrikli Mutfak Aletleri Hangisini alsam?

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
İyi geceler arkadaşlar, fikrinizi almak istiyorum, bi konuda.Kahve makinası alacağim da , Arçelik beyaz tekli olani mi alayim.Yoksa korkmaz pembe seriyi mi ? Hangisi daha iyi ve kullanişli teşekkür ederim şimdiden .

İyi geceler arkadaşlar, fikrinizi almak istiyorum, bi konuda.Kahve makinası alacağim da , Arçelik beyaz tekli olani mi alayim.Yoksa korkmaz pembe seriyi mi ? Hangisi daha iyi ve kullanişli teşekkür ederim şimdiden .

Arcelik ten sasma. En ufak sorunda baslarina eksirsin :)
Tamir, degisim her turlu sey kolay. Servis durumu iyi. Kirmizi olsun arcelik olsun :KK66:

Arçeliğin kahve makinesinin methini çok duydum çok köpüklü yapıyormuş kahveyi.
Yalnız benim bahsettiğim arçelik telve modeli diğerlerini bilemiyorum.

Sorularimdan biri de bu benim :) korkmazin pembesi basimi donduruyor benim, ben de kararsizim :/

Back
X