Hangisini giysem?kararsızım

Gloxinia

"SADEM"
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
1.918
3
116
İstanbul
kızlar 1-2 hafta sonra arkadaşımın düğünü var.hangi kombin daha uygun olur karar veremedim.bu birincisi...

bu ikincisi...üzerine kahverengi bolero tarzında bişi giyicem.bu arada elbisem bu kadar parlak ve kırmızı değil..bordo gibi ama flaştan dolayı parladı

bu da üçüncüsü...içine kahverengi elbise diktiricem.(eşarplarım temizlede olduğu için fotoğraf çekemedim)

Son düzenleme:
bence kırmızı elbise kahve çanta kahve ayakkabı ve alacağın kahve bolero çok şık ve değişik olur üzerinede pierre cardin kendi ambleminin üzerinde olduğu eşarbı var ona bi bak istersen çok yakışır
kırmızı siyah hep alışılmış bi renk uyumu çünkü o beyaz tunik de basit olur bence
ama dedğim kombinasyon güzel olur bence

birincisi
ben olsam tek gecerım sık ve zarıf
4.de guzel ama dugun için uygun bulmadım canım

ilki haricindekiler düğün için uygun değil gibi geldi bana..

ama çantada ayakkabı gibi rugan olmalı..

kesinlikle üçüncüsü:lepi: ötekiler çok kırmızı bolero fln bu daha rahat daha şık

siyah -bordo kombinasyonu.. en klasik renktir ve bir dügüne en uygun kombine budur diye düsünüyorum.

Beyazdan yana degilim cünkü beyaz gelinin hakkidir bana göre :kedi:

Ama sen siyah-bordo'dan vazgecme, cok güzel olur

cnm 3.cü güzellll amaaaa kahve çanta ve ayakkabı deilde siyah çanta ayakkabı siyah kemer keisnlikle daha iyi..kahve ayakkabınız biras daha spor günlelik tarzda siyah ayakakbınız düğün için çok ideal:)

cnm 3.cü güzellll amaaaa kahve çanta ve ayakkabı deilde siyah çanta ayakkabı siyah kemer keisnlikle daha iyi..kahve ayakkabınız biras daha spor günlelik tarzda siyah ayakakbınız düğün için çok ideal:)

canım,krem hırka daha spor olduğu için çanta ve ayakkabı da spor olsun diye düşündüm.ama o şekilde de denicem.teşekkürleropuyorumnanaktan

Back
X