Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mızmızım
ben ilk kombini uygun buldum ve beğendim canım.
bunda da düğünün iki üç hafta sonra olduğunu sölemen aslında biraz etken oldu.
çünkü o zamnda kahveli terliklerini giyebileceğini düşünmüyorum.
ama krem olanıda çok hoşuma gitti.
içine dedeiğin gibi bir elbiseyle çok şık olur.
ama ben onu boydan görmek istiyorum...:kedi:
saol lahanam,açıkçası bende bi an açık ayakkabı diye tereddüt ettim ama,kapalı ortamda olucağı için fazla sorun olmaz diye düşündüm...tabi çookk soğuk olmazsa :hulya: inşallah canım.giydiğimde gösteririm opuyorumnanaktan
Düğün için en uygun kıyafet 1.si canım...Bordo yada kırmızıya en yakışan siyah bence...
3.fotodaki çok gündelik geldi bana...
Çantan da uymayıversin tatlım sanki çantaylamı dolaşıyoruz masada duruyor... :hulya:
MIZMIZ bende ilk sıradakini beğendim + 3.sıradaki beyaz hırkamı elbisemi ne bilmiyorum fakat çok hoşuma gitti açıkcası.. Düğün için kesinlikle ilk sıradaki diyorum Şimdiden iyi eğlenceler..
Yazmıştım ama tarihe bakmamışım Olmuştur bitmiştir bile ve inşallah ilk sıradakini giymiştirsin.. Birde eğer okursan 3. sıradakinin elbisemi hırkamı olduğunu yazarmısın Çok merak ettim açıkcası ...
hepinize teşekkürler kızlar.düğün bugündü ve ben 1.kombini uyguladım.birazcık üşüsemde :) kıyafetim tesettüre tam olarak uygun olmadığı için resim koyamıyorum malesef...tekrar hepinize teşekkürler opuyorumnanaktan