- Konu Sahibi Rana_Yurdanur
-
Canım sen Danimarkadamısın? Öyleyse soğuk memlekettesin cildine bu yüzden ekstradan özen göstermen gerekecek. Oradaki cilt ürünlerini incele eminim ki oranın şartlarına göre hazırlanmış satılan kremler bulabilirsin.
Cildin yağlı olsaydı bilirdin buna emin olabilirsin, burnunun üstü siyah noıktalı, yanakların sivilceli ve parlak bir cildin olurdu. Ama senin cildin normalden kuruya dönük gibi geldi bana. Pullanma var mı?
Dove tavsiye etmiyorum. Nedense dove genç ciltlerde çok iyi sonuç vermiyor. Young serileri de genelde cildin o yaştaki fazla yağ salgısını emecek tarzda ürünler oluyor senin böyle bir problemin olmadığı için şanslısın.
Sabun yerine daha yumuşak bir temizleyici belki temizleme köpüğü hatta fazla yağlı olmayan bir temizleme sütü kullanabilirsin. Tonikler hiçbir işe yaramaz üstünde yazanlara inanma. Peeling i hergün yapma cildini tahriş edebilir. yağ salgısı artar ve bu da sivilce yapar dahası tahriş ltihap kapar. çok fazla temizlik hergün hergün iyi değildir
Önce yüzünü yıka ardından havluyla yumuşak bir şekilde kurula ardından toniğini sür, çok az bekleyip nemlendirici krem sür. Yaz mevsiminde direk güneş kremi sür kışın da evden çıkmadan bir süre önce güneş kremi sür.
canım temizleme sütü daha çok makyajı temizler yüzeysel olarak. sütten sonra jel ve suyla temizlemen şu nedenle gerekli, temizleme sütü bile olsa kimyasal bir madde neticede. ve dediğim gibi yüzeysel bir temizlik sağlıyor. temizleme sütünü makyaj temizlemde kullanırım ben yalnızca, cildimi temizlemek için değil.
makyaj yapmıyorsan temizleme sütüne de gerek yok zaten. kuru hassas ciltler için olan bir jelle yüzünü yıka, la roche posay veya arkadaşın önerdiği gibi clinique gibi iyi bir marka kullanmanı tavsiye ederim ama. toniğe de hiç gerek yok, sonrasında da yine kuru hassas cilt tipleri için yüksek nemlendirme özelliği olan bir nemlendirici sür. nemlendiriciyi asla eksik etme.
la roche eczanelerde satılır. türkiyede bulabilirsin ama danimarkadada araştır derim, fiyatlar avrupada çok ucuz çünkü bu tip ürünlerde. gerçi la roche posay fransız markası, ben geçen sene 14 euroya aldım mesela strasbourgdan. türkiyede ise 40 lira civarında, fark var yani baya.
clinique i de türkiyeye gelirken havaalanında duty freelerden alsan daha ucuza getirirsin. sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?