Hangisini seçmeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Öncelikle ramazan ayında orucum yalan söylemiyorum. Çünkü daha önce buna benzer konuyu sordum inanmadınız, inanmayanlar yazmasın.
Şimdi benim 3 tane adayım var. Geçen haziran ayında düğünüme 1 hafta kala ayrıldığım için biraz tereddütlerim var.
Birinci aday couchsurfing üzerinden değişim programı ile tanıştığım birisi, İş yeri ayarlamış bu programı. Kendisi yurt dışında yaşıyor ama bir arap ülkesinde. Bana ilk başta olabilir gibi geliyordu ama şimdi olumsuz bakıyorum. Ailesini, işini arkadaşlarını bırakıp benimle evlenip yaşadığım şehre yerleşmek istiyor. Aslında kendisini istemediğimi söylüyorum çünkü burda iş bulma alışma yerleşme süreci baya uzun. Ama uçuşlar açıldıktan sonra geleceğini ve her şeyi çözüp halledeceğini beni çok sevdiğini söylüyor hem de her gün.
İkinci aday, arkadaşımın arkadaşı şuan aynı şehirde değiliz ve o da ailesiyle beraber yanıma geleceğini fazla uzatmadan evlenmek istediğini söylüyor, onunla da olabilir mi diye denedim de bilmiyorum, buraya gelecek yeniden iş bulma durumu evi yok,kalacağı yer yok. Yani kirada oturucaz sıfırdan başlıcaz falan, zor bir süreç. Ama çocuk karakter olarak her şeyiyle tüm huylarıyla tam istediğim gibi birisi. Ona da olmaz falan desem de beni ikna etmek için her şeyi yapıyor.
Evet 3. son aday (başka adaylar var ama onları ciddi bulmuyorum)
Bu adayı size daha önce bahsetmiştim. Kendisi ile kasım ayından beri tanışıyoruz. 1 ay falan sevgili olduk, sonra ben mantık çerçeveme sığmadığı için ayrıldım. Kendisi büyük bir devlet hastanesinin başhekimi bir de zengin (ailesinden gelen zenginlik var)
ve bana çok değer veriyor, her zor anımda yanımda, geçen bir şey oldu hemen halletti ki benim 20 günde halledebileceğim bir mesele.
hasta olurum o vardır, mutsuz olurum o vardır. Ve bunların hepsini sen yanıma yakışmıyorsun olmuyor, mantıksız bir ilişki dediğim halde seni istemiyorum dediğim halde yapıyor. Kendisi evlenmiş boşanmış ve benden 11 yaş büyük bir de iki çocuğu var e ben hiç evlenmedim yakıştıramıyorum, ailem de istemiyor hem çocukları olduğu için hem bizden maddi olarak aşırı farklı oldukları için.
Arkadaşlarım bence kaçırma diyorlar. bilmiyorum kafam çok karışık. Yardım ve öneri istiyorum

Öncelikle ramazan ayında orucum yalan söylemiyorum. Çünkü daha önce buna benzer konuyu sordum inanmadınız, inanmayanlar yazmasın.
Şimdi benim 3 tane adayım var. Geçen haziran ayında düğünüme 1 hafta kala ayrıldığım için biraz tereddütlerim var.
Birinci aday couchsurfing üzerinden değişim programı ile tanıştığım birisi, İş yeri ayarlamış bu programı. Kendisi yurt dışında yaşıyor ama bir arap ülkesinde. Bana ilk başta olabilir gibi geliyordu ama şimdi olumsuz bakıyorum. Ailesini, işini arkadaşlarını bırakıp benimle evlenip yaşadığım şehre yerleşmek istiyor. Aslında kendisini istemediğimi söylüyorum çünkü burda iş bulma alışma yerleşme süreci baya uzun. Ama uçuşlar açıldıktan sonra geleceğini ve her şeyi çözüp halledeceğini beni çok sevdiğini söylüyor hem de her gün.
İkinci aday, arkadaşımın arkadaşı şuan aynı şehirde değiliz ve o da ailesiyle beraber yanıma geleceğini fazla uzatmadan evlenmek istediğini söylüyor, onunla da olabilir mi diye denedim de bilmiyorum, buraya gelecek yeniden iş bulma durumu evi yok,kalacağı yer yok. Yani kirada oturucaz sıfırdan başlıcaz falan, zor bir süreç. Ama çocuk karakter olarak her şeyiyle tüm huylarıyla tam istediğim gibi birisi. Ona da olmaz falan desem de beni ikna etmek için her şeyi yapıyor.
Bu adayı size daha önce bahsetmiştim. Kendisi ile kasım ayından beri tanışıyoruz. 1 ay falan sevgili olduk, sonra ben mantık çerçeveme sığmadığı için ayrıldım. Kendisi büyük bir devlet hastanesinin başhekimi bir de zengin (ailesinden gelen zenginlik var)
ve bana çok değer veriyor, her zor anımda yanımda, geçen bir şey oldu hemen halletti ki benim 20 günde halledebileceğim bir mesele.
hasta olurum o vardır, mutsuz olurum o vardır. Ve bunların hepsini sen yanıma yakışmıyorsun olmuyor, mantıksız bir ilişki dediğim halde seni istemiyorum dediğim halde yapıyor. Kendisi evlenmiş boşanmış ve benden 11 yaş büyük bir de iki çocuğu var e ben hiç evlenmedim yakıştıramıyorum, ailem de istemiyor hem çocukları olduğu için hem bizden maddi olarak aşırı farklı oldukları için.
Arkadaşlarım bence kaçırma diyorlar. bilmiyorum kafam çok karışık. Yardım ve öneri istiyorum
Üçü de olmaz , soruyu boş bırakıyorum .

İlişki, evlilik işleri böyle pazardan seçmece gibi olmaz bana göre.
Üç adayınızın aynı anda olması bile tuhaf geldi bana.
Tamamen mantık üstüne kurulu. Hiç bir his yok. Yemi evlilikten döndüyseniz hele iyileşme süreci yaşamadan hisler olmadan alelacele bu işlere girmeyin. Tamamen iyileştiğinizde gerçekten aşkı bulduğunuzda evli ve pişman olmamak için.
Bir deftere koyup kıyas yapıyorsunuz adeta.

3 aday birden ha :oha:

Arkadaşının arkadaşının diploması veya zanaatı var mı? Senin yanına gelince iş bulabilir mi? Yaşın genç diye hatırlıyorum. Sıfırdan başlayabilecek durumdasın. Öyle kolunu kaldırmadan evlere arabalara konmaya özenme. Son adayı bence hiç düşünme bile. İki çocuklu adamla yapabilecek olgunlukta görmedim seni, öyle bile olsan zorlanırsın gerek yok. İlk adayı çok anlatmamışsın onu değerlendiremeyeceğim

Prenses pazardan karpuz mu seçiyorsun?
Anladık aday çok, yazmaya değer görmediklerin bile var, herkes kuyruk olmuş kapında.🥴
Farklı şehirlerde seni doğru düzgün tanımayan adamlar çok aşık sana , evlenmek için can atıyor :işsiz:
Bu kafayla düzgün bir evlilik yapman pek mümkün değil.

ya siz nerde yaşıyosunuz sürekli 616151 tane aday havada uçuyo ve her seferinde arada kalıp hiçbi tercih yapamıyosunuz ya da yapıyosunuz olmuyo sonra yine bi o kadar adayla geliyosunuz :işsiz:
he bu saydıklarınızın üçü de olmaz bence.zaten siz ne istediğinizi bilmiyosunuz , hem de hiçbirini gerçekten sevmiyosunuz, çok erkek hiç erkektir.biraz erkeksiz kalın , ne istediğinize karar verin, bi durun dinlenin kendinizi dinleyin, gerçekten birisine gerçek anlamda aşık olana kadar bekleyin bi durun yoksa 50 kere daha nikah masasından dönersiniz şakasız.her erkeğe potansiyel aday gözüyle bakmayın, hiç mi kriteriniz yok her çeşit adam var konularda.Aşık olmak bu kadar mı çocuk oyuncağı?

Merhaba prenses hoşgeldin.
Bence bunların hiçbiri olmaz. Ilk söylediğin is cok yaş..
3.su daha da yaş adam evlenmiş boşanmış,2 cocugu var burada birsuru konu var bu tip. Çok sorunlar çıkıyor sonrasında. Maddiyat önemli değil. Adamın çocukları olması problem olur sana.
Yaş farkında da bisey yok. Tabiki bu saatten sonra mantığını kullanarak evlilik yapman gerek ama biraz da icin kımıldansın.
Bu sonuncudan hoşlanıyor musun ?

Evleneceğimiz insanı böyle menüden yemek seçer modunda seçmek de ne bileyim... :olamaz:
İlk adayı daha tanımıyorsunuz bile ve her şeyini bırakıp, evlemeyi, buraya yerleşmeyi düşünüyor. Baştan geri zekalı galiba diye postayı koymanız gerekmez mi?
İkinci adayla da pek bir tanışıklık yok ama evlilik muhabbeti var. Yahu evlilik ilişkideki sonraki levellerdan biridir. Önce bir tanışsaydınız. Nasıl huyları istediğim gibi diyebiliyorsunuz. Nişanlınızdan ayrılalı 1 sene ancak olmuş ama aday tanıma trafiğiniz öylesine yoğun ki, kimseyi ciddi anlamda tanımaya fırsatınız olamaz, hepsini ancak yüzeysel tanıyabilirsiniz diye düşünüyorum. Bu evlilik düşünmek için yeterli mi sizce?
Son aday zaten mantığınıza uymamış ayrılmışsınız, parası mı tekrar adaylar arasına sokuyor bu durumda kendisini? Benim tespitim değil, siz böyle anlatıyorsunuz. Evlilik böyle sığ bir şey mi sizin için?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X