Hangisini tavsiye edersiniz?

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar eski oturduğumuz ilde musluk suyu güzeldi musluk suyu kullanıyorduk. Ancak yeni taşındığımız yerde su çok kireçli tadı çok kötü. Su arıtıcısı almayı düşündüm. Tavsiye edermisiniz? Yoksa sebil mi alayım arada kaldım.

Valla arıtıcı kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar. İlk etapta daha çok veriyorlar ama uzun vadede daha karlı demişlerdi. Belli aralıklarla sonraki yıllarda filtre değiştiriliyor sanırım. Ama ben şahsen mutfak mermerimi deldirip bir de arıtıcıya yer açmak istemedim küçücük mutfakta. Dışarıdan alıyorum. Çok hesaplı güvenilir su markaları var. Onlardan da kullanabilirsiniz. Size hangisinin daha kolay geleceğini düşünüyorsanız ondan yana kullanın. Mesela damacana su için arayıp su sipariş etmeniz gerekecek arıtma cihazı için suların kesilmemesi kafi. Damacana da arıtma cihazı gibi cihazın temizliği filtresi gibi derdiniz yok. Yani olay yine size hangisi cazip geliyor da bitiyor. Yaşam şeklinize ekonominize hangisi daha uygun?

ben cok memnunum 10 senedır kullanıyorum mutfak tezgahımda mermerımı deldırmedım levyemın kenarını deldım taktım kendım taktım cok basıt zaten
her sene fıltrelerını de degıstırıyorum yemek ve ıcme suyuna caydanlıkta falan da kullanıyorum kesınlıkle arıtıcı onerırım yedek tankı da var sular kesıldıgınde bıle tankın ıcınde su bıtene kadar susuz kalmıyorsunuz

Şiddetle tavsiye ederim. Yazlıkta kuyu suyu var biz yıllarca hazır su kullandık,ablam arıtıcı taktırdı tadı çok güzeldi

Back
X