- 20 Ocak 2010
- 49.925
- 197.295
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi oyamengmeng
İlk ki daha kadınsı gıcıklık degil mi
gene mi sen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sorunun cevabı nedirBak canım sen kendini nasıl iyi hissediyorsan bu hayatı öyle yaşa biz kadınlar özgürüz nasıl yaşamak istersek öyle yaşarız bu bizim hayatımız kimse için yasamiyoruz
Kendin ol özgüvenin yüksek olsun başkalarının fikri için değil kendi fikirlerin için yasa bu daha akıllıca olur
bana gerçekten ilki daha kadınsı geldiİlk ki daha kadınsı gıcıklık degil migene mi sen
Hayır sen daha kadınsısın diyoz onada neden diyorbana gerçekten ilki daha kadınsı geldi![]()
Sorunun asıl cevabı sendePeki sorunun cevabı nedir
Bencede İlk foto çok daha kadınsı ikincinin yüz hatları çok erkeksi duruyor ne kadar kaş göz oynanmış olsadabana gerçekten ilki daha kadınsı geldi![]()
pişman olmuş belli oynadığınaHayır sen daha kadınsısın diyoz onada neden diyor![]()
Ciddi misinİlk ki daha kadınsı gıcıklık degil migene mi sen
İlki ben değilimilk halini bozmayacakmışın cıkksss yazık olmuş![]()
aynnen canımm ikinci zorlama duruyorBencede İlk foto çok daha kadınsı ikincinin yüz hatları çok erkeksi duruyor ne kadar kaş göz oynanmış olsada
o zaman söyle o bozmasın kendini ne diyimİlki ben değilim
Kız ilki ilk halimiymiş amaaaa yazık etmiş herseyeilk halini bozmayacakmışın cıkksss yazık olmuş![]()
Siz bilerek yapıyorsunuz bunu biliyorum çünkü ben bu soruyu daha önce de sordum Kerimcan ile ilgili çok önce orda Kerimcan daha erkeksi demiştiniz aynı kullanıcı adı eminimBencede İlk foto çok daha kadınsı ikincinin yüz hatları çok erkeksi duruyor ne kadar kaş göz oynanmış olsada
başkası imiş oKız ilki ilk halimiymiş amaaaa yazık etmiş herseye![]()
![]()
O zaman gönlünüz olsun diye söylemiştim ama artık çok ciddiyim.madem inanmıyorsunuz neden soruyorsunuz?Siz bilerek yapıyorsunuz bunu biliyorum çünkü ben bu soruyu daha önce de sordum Kerimcan ile ilgili çok önce orda Kerimcan daha erkeksi demiştiniz aynı kullanıcı adı eminim
Hangi foto daha kadınsıbaşkası imiş o![]()