- 20 Mayıs 2020
- 8
- -1
- 1
- 30
- Konu Sahibi papatyalarolduu
-
Herhangi iki kişi. Yani ayakta duran mı daha kadınsıÜsttekinin yüzü yuvarlak yanaklar bıngıl alttaki daha oval ve belirgin hatları var alttaki diyorum.
Ama en önemlisi bunlar kim
Sorunun cevabı nedirOya hoşgeldinBak ciddi söylüyorum gamzelerini çok beğendim
Bunlardan biri sensin ve kıyaslama mı yapıyorsun başkasıyla onu merak ettim sadece.Herhangi iki kişi. Yani ayakta duran mı daha kadınsı
Yok ben cevap vermeyeceğim geçen sefer kalbimi kırdın.Sorunun cevabı nedir
Arkadaşın adı Oya, ayda bir kez gelir bu soruları ve fotografları minimum 15 konu açarak sorar ve Mune abla gelir olay biter. Şikayet etmeniz yeterliKızlar transeksüel bunlar görmüyor musunuz??
Konu fake,sahte hesap
Özür dilerim lütfen cevap verYok ben cevap vermeyeceğim geçen sefer kalbimi kırdın.Sadece içimde kalmasın diye gamzelerini söyledim
Merak ettim konu neYok ben cevap vermeyeceğim geçen sefer kalbimi kırdın.Sadece içimde kalmasın diye gamzelerini söyledim
Kızlar transeksüel bunlar görmüyor musunuz??
Konu fake,sahte hesap
Konu senin algının yetmeyeceği kadar gerçek hesap senin idrak edemeyeceğin kadar hakikiKızlar transeksüel bunlar görmüyor musunuz??
Konu fake,sahte hesap
Ayy özür diledin bende affettim gitti. Bu arada başkalarının fotoğraflarını kullanma Oya cezası var bak bu işin.Oz
Özür dilerim lütfen cevap ver
Kadın görünümlü erkek:)O ne ki
AynenHangisinin yüzü daha erkeksi diyen bitti sen mi geldin simdideyoksa aynı kişi mısınız?
Sorunun cevabı nedir pekiAyy özür diledin bende affettim gitti. Bu arada başkalarının fotoğraflarını kullanma Oya cezası var bak bu işin.
Soruna gelince bence biraz daha geliştirmeye başlamışsın kendini. Ama saç hala yetersiz en başından beri söylüyorum. Daha hacimli ve güzel bir renge sahip saçlara ihtiyacın var, o yüzden kadınsı durman zorlaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?