hani kız bebek erken doğardıı :(((

ELOR

annesinin kuzusu büyüyorr :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
107
0
96
ya arkadaşlar 38+5 oldum hala hiç bir doğum belirtisi yok yani ne ağrı ne sancı ne ağırlıkk ne bilim hiç mi bişi belirti olmaz yaa 3 tane arkadaşım birer gün arayla doğurdu 3 de kız bir hafta oldu onların doğalı benim kızım nie gelmiyo yaaaaaaaaaaaaaaa

sezeryan olmak istemiorum normal nasıl doğurcam onuda bilmiorum bu son ay ne kötüymüş yaaa geceleri uyku uyuyamıorummmmm

yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin canım azıcık daha sabır.hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah.hayırlı doğumlar şimdiden....

benim kızımda iki hafta geç geldi.sancım yoktu dogal yollardan sancı vermek ıstedıler olmadı.Kendi ayağımla hastaneye gittim ve suni sancılarla doğdu benimki:)) cin gibi bakıyordu doğduğunda:)))
Korkma zamanı gelince gelir:)) geç geliyorsa çokkk güzel bir kız olacak.üzme kendi canım.

anammmm 2 hafta gec mi doğduuuuuuuuuu ayyy ben vallahi billahi çatlıcam artık beklemekden iice ayıcık giib oldum zaten doğsun istiorum artık yaaa :((

anammmm 2 hafta gec mi doğduuuuuuuuuu ayyy ben vallahi billahi çatlıcam artık beklemekden iice ayıcık giib oldum zaten doğsun istiorum artık yaaa :((

:))) bişey olmaz ya gelir gelir:) şimdiki halin en iyi halin:))) İlk bebekse tabiki.Hayatın %99 değişiyor bebekten sonra:)
ama doktor kontrolunde kal..vakti geçince suyu falan azalıyor ..dogal yolldan gelmese amelyatla alıyorlar..

dalga mi geciyorsunuz nedir.

dogar iste ne olmus sanki bir iki gün daha beklemek.

biz ne yapalim hamile kalamayipta bebegimizi beklerken:27:

:36::36::36:

ya arkadaşlar 38+5 oldum hala hiç bir doğum belirtisi yok yani ne ağrı ne sancı ne ağırlıkk ne bilim hiç mi bişi belirti olmaz yaa 3 tane arkadaşım birer gün arayla doğurdu 3 de kız bir hafta oldu onların doğalı benim kızım nie gelmiyo yaaaaaaaaaaaaaaa

sezeryan olmak istemiorum normal nasıl doğurcam onuda bilmiorum bu son ay ne kötüymüş yaaa geceleri uyku uyuyamıorummmmm
0

canım geç değil endişelenme .sezaryan olanları beklemeyip 38. haftada alıyorlar. benim kızım 42 haftalık doğdu sıkıntıdan patlamıştım hergün kontrol altındaydım 42 haftaya kadar beklenebiliyo. suni sancıyla alalım demişti doktor korktum beklemek istedim doktorun verdiği son günde geldi meleğim. benim gebelik haftama göre daha çok erken gebelik haftan .

bide erkek geç gelir kız erken yok öyle bişe kızım 42. hf. oğlum 40. haftada doğtu. kızım için geç döllenme dediler o ayrı

Öyle bir şey yok..Ben de 42.haftada doğmuşum..............

dalga mi geciyorsunuz nedir.

dogar iste ne olmus sanki bir iki gün daha beklemek.

biz ne yapalim hamile kalamayipta bebegimizi beklerken:27:

:36::36::36:

canım rabbim en kısa zamanda sana , seningibilere ve benim gibi tekrar bebek özlemi çekenlere en kısa zamanda versin . ama anlayış gösterisek arkadaş kucağına biran önce almak için sabırsızlanıyo .işallah hamile kalırsında o heyecanı yaşarsın

kız- erkek; erken doğar, geç doğar diye birşey olmaz cnm..
miadını doldurmamış bile, panikleme hemen..
Allahım sağlıkla bebeğine kavuştursun..

canım rabbim en kısa zamanda sana , seningibilere ve benim gibi tekrar bebek özlemi çekenlere en kısa zamanda versin . ama anlayış gösterisek arkadaş kucağına biran önce almak için sabırsızlanıyo .işallah hamile kalırsında o heyecanı yaşarsın

olabilir tabi ama insan diyor yav yüzüp taaaa kuyruguna gelmissin,biz her ay ne zaman gelecegi belirsiz beklerken ve...eee sizin bebek durumu ne diyenler icimizden sana neeeeeeeeeeeeeeee demek isterken.

olabilir tabi ama insan diyor yav yüzüp taaaa kuyruguna gelmissin,biz her ay ne zaman gelecegi belirsiz beklerken ve...eee sizin bebek durumu ne diyenler icimizden sana neeeeeeeeeeeeeeee demek isterken.

kusura bakmayın amacım kimseyi üzmek falan değil sadece ilk bebeğim ve son haftalar olunca panik oluorum sürekli acaba sancımı ağrımı die kendimi yokluyorum.. yüzüp yüzüp kuyruğuna gelince sevinciyle birlikte sıkıntısıda oluyoo

kusura bakmayın amacım kimseyi üzmek falan değil sadece ilk bebeğim ve son haftalar olunca panik oluorum sürekli acaba sancımı ağrımı die kendimi yokluyorum.. yüzüp yüzüp kuyruğuna gelince sevinciyle birlikte sıkıntısıda oluyoo

galiba biraz fazla hassaslastim....

asil benim kusurum af ola....

Insallah saglicakla kucagina alirsin yavrunu:nazar: bir avazda dünyaya merhaba desin minik yavru

Back
X