Teşekür ederim canım denersen yorumunu beliyorum resimde eklersen süper olur alkisalkisalkisellerine saglik bitanem cokgüzel olmus ..bende yapicam insallah..
Teşekkür ederim canım opuyorumnanaktancok güzel görünüyo canimcokacimcoook
deniycem mutlaka ellerine saglikopuyorumnanaktan
ellerine sağlık canım bu tarifinde süper valla
Teşekkür ederim canlarım Şenizayyy canım çekti valla kız eline sağlık cokacimcoook
Teşekkürler canım opuyorumnanaktanElinize sağlık..
Muhteşem görünüyor..Yememem lazım ama çok severim şerbetli tatlıları,özellikle kışın..:)
Sağol canım gel hemen yaparım afiyetle yeriz valla opuyorumnanaktanharika görünüyor ellerine sağlık, olsaydıda yeseydik şimdi:)))))
tatlının güzelliğine bak cokacimcoook geçenlerde görmüştüm burda tarifi supurgelicadida görmüş ama ne o ne de ben yazmışız kaç günden beri arıyorum bunu burda en sonunda googledan yazdım buldum evde margarin kalmamış alınca hemen denicez :))):sinifsinif:
ellerine sağlık,nefis görünyor
Enfes görünüyor.
Ellerinize sağlık:)
Teşekkür ederim kızlar inşallah tadınıda beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum :lepi:Ellerinize saglik harika gozukuyor eminim tadida cok guzel olmustur.
valla haklısın canım önceleri bende sinir oluyordum kaydirigubbakcemile3ya ben bu kulak memesi yumuşaklığında seniliyo ya sinir oluyorum çünkü beceremiyorum sert oluyor.ya ben sizin gibi tecrübeli değilim bana ölçü söyleyebilek misiniz?misafirlerim gelecek yapmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?