Hanım köylü abim.

İyi de lohusayken arayip haber vermeden gidilir mi ? Ve yengesi zorla mı dedi görüsme istemiyorum diye abisinin iradesi yok muydu ? Burada yenge bir sucluysa abi iki suçlu. Genelde erkekler ya ailesine ksrisini ezdiriyor ya da tamamen ailesini yok sayıp karısına odaklanıyor. Sorun erkeklerde köprü kuramıyorlar arada. İradesizler.
Bizde iki tane gelin var ne annem nede biz 20 yıldır evlerinin yolunu bilmeyiz nisanliyken başladılar zaten Allah kimseyi kotuyle terbiye etmesin uzaktan konuşması kolay geliyor yaşayan bilir benimde ablalariminda umurumuzda değil ama anneler için öyle olmuyor maalesef. Lohusayken kendi ailesinden kimse gelmiyormu yarim saat de de bisey olmaz siz abinizin yada kardeşinizin evine gidip ayni muameleyi yapsalar bu kadar hoş görülü olurmusunuz..

Bizde iki tane gelin var ne annem nede biz 20 yıldır evlerinin yolunu bilmeyiz nisanliyken başladılar zaten Allah kimseyi kotuyle terbiye etmesin uzaktan konuşması kolay geliyor yaşayan bilir benimde ablalariminda umurumuzda değil ama anneler için öyle olmuyor maalesef. Lohusayken kendi ailesinden kimse gelmiyormu yarim saat de de bisey olmaz siz abinizin yada kardeşinizin evine gidip ayni muameleyi yapsalar bu kadar hoş görülü olurmusunuz..
Ben samimi değilim. İleride evlenseler ayda yılda bir gidecek olsam bir hafta önceden ararım haber veririm. Bana karşı kötü davranis sezersem de bir daha gitmem umurumda da olmaz açıkcası.Ama dediğiniz gibi anneler için öyle olmaz kahrolur sanirim annem.

Ben samimi değilim. İleride evlenseler ayda yılda bir gidecek olsam bir hafta önceden ararım haber veririm. Bana karşı kötü davranis sezersem de bir daha gitmem umurumda da olmaz açıkcası.Ama dediğiniz gibi anneler için öyle olmaz kahrolur sanirim annem.
Evlat kolay yetişmiyor annem bizi tek başına büyüttü hiç bir anne baba evlatları tarafından hor görülmeyi itilip kalkilmayi hak etmiyor

kenyali garibana hic suc bulmayin. kim olsa abiniz hanim koylu olmaya hazirmis.. neyseki kenyanin koyune damat vermemissiniz de yuzunu gorebiliyorsunuz..

kizkardesini kiskaniyor diye hanimina dur demeyip kardesiyle arasini acan adam da adam degil kusura bakmayin abiniz ama.. o gelin o lafi nasil edebilir o da ayri olay..

Valla sizin değer verme anlayisiniz bana garip geldi. Düğünde oynamak canim diye bağrına basmak varinizi yoğunuzu harcamak. İmam nikâhı yapmak.
O abinizin eşi istediği gibi kutlar yarıştırmayın kendi annenizle. Yani kendi annenizinkini cok iyi kutlasa yenfenizinkini kutlamasa kıymetli mi olacak ? Hanımköylü falan nasıl laflar.
Yengeniz de hakli ne isiniz var lohusa kadinin evinde yarim saat oturup kalkmak dahi olsa.
Buradaki tek suçlu abiniz o da onun tercihi kimseye bir şey diyemezsiniz size kötülüğü yoksa eğer
2 ay geçmiş lohusa depresyonu... 7 sülalesi evde cirit atsın ben yarım saat oturunca mı lohusa depresyonu. Girmeden de yeğenini görmeye gelmedi olur.

Ayrıca inanın hiç umurumda değiller. Bu saatten sonra abimi hiç görmesem de takmam. Bana kıymet vermeyini silerim biter. Ama anneme üzülüyorum işte. O kadar büyüt yetiştir sev kokla. Evlenince ne arasın ne sorsun. Bundan daha büyük bir nankörlük bilmiyorum ben.

İyi de lohusayken arayip haber vermeden gidilir mi ? Ve yengesi zorla mı dedi görüsme istemiyorum diye abisinin iradesi yok muydu ? Burada yenge bir sucluysa abi iki suçlu. Genelde erkekler ya ailesine ksrisini ezdiriyor ya da tamamen ailesini yok sayıp karısına odaklanıyor. Sorun erkeklerde köprü kuramıyorlar arada. İradesizler.
Habersiz gittiğimizi kim söyledi.

Benimde görümcem nişanlandığım gün bir gün olacaktı o gün bugünmüş dedi üzgün üzgün . Eşime de sürekli canım aşkım diye mesaj atar seni seviyorum yazar kalp Aşk öpücük. Ben de sinir oluyorum . Bunu yapan evli 3 çocuklu düşünün . Bekar olsa küçük olsa anlayacağım da anlayamıyorum bu durumu

Benimde görümcem nişanlandığım gün bir gün olacaktı o gün bugünmüş dedi üzgün üzgün . Eşime de sürekli canım aşkım diye mesaj atar seni seviyorum yazar kalp Aşk öpücük. Ben de sinir oluyorum . Bunu yapan evli 3 çocuklu düşünün . Bekar olsa küçük olsa anlayacağım da anlayamıyorum bu durumu
Ben o yapıda biri değilim. abim bekarken bile öpmezdim onlar zorla öper şakalaşırdı. En fazla abicim diye hitab ederim. Ama gene de kıskanmanız saçma abisine mi aşık olucak sanki konuşma tarzı bu demek ki. Benim de görümcem var ben eşime hep kız kardeşini ara sor abilik yap yalnız bırakma derim. Bence evlenen kızlar eşlerinin sadece kendine ait olmasını istiyor. Ama bu dünyada bedenimiz canımız bile emanetken ne evladımız ne eşimiz sadece bizim tapulu malımız olamaz.

Yengeniz abinizi avucunun içine almış. Oyana buyana oynatıyor. Sizde anneniz, babaniz da ona göre davranın. Abinize de yengenize de tavrınızı koyun. Gerekirse gidip gelmeyin. Görmezden gelin.

Yetiştirilme tarzlarından mı, karakterden mi bilmiyorum, benim eşim ailesine aşırı bağımlı benim hakkımı yedirtti beni çok üzdü ihmal etti ben de sessiz kaldım, siz de de tam tersi kardeşiniz ailesini hiçe sayıyor gelin çok dişli. Baskın ve kötü olan istediği gibi at koşturuyor. Ben olsam ailemle beraber öyle bir oğlumuz yok der silerdim diye düşünüyorum, aptal bir mesajla kendini rahatlatamasın, bence ailem beni sildi diye bunu net olarak anlasın hatta sülale bile silsin. Hocalara sorduklarında evladı görüşsün gelin görüşmeyebilir diyorlar. Kendim içinse uzak kalmaya çalıştım, çok gerekli görsem boşanırım da ,ikinci çocuğu kesinlikle düşünmüyorum, ilki hemen oldu. Konfor alanımdan çıkamıyorum düzenimi bozamıyorum evlilik ve boşanmayı kıyasladığımda evlilik diyorum şimdilik, ailesi de biraz duruldu, karantina da işime geldi

Ayrıca inanın hiç umurumda değiller. Bu saatten sonra abimi hiç görmesem de takmam. Bana kıymet vermeyini silerim biter. Ama anneme üzülüyorum işte. O kadar büyüt yetiştir sev kokla. Evlenince ne arasın ne sorsun. Bundan daha büyük bir nankörlük bilmiyorum ben.
Sizi anlamaya çalıştım evet belki haklısınız ama biz burada sadece sizi dinleyerek yorum yaparsak yanlış tarafa düşeriZ. Siz hep kendiniz haklıymış gibi gösteriyorsunuz ama bir de abinizi ve gelininizi de dinlemek lazım bakalım onlar bu olayı nasıl anlatacak 👀

Demek Kenyalı,Türk,Müslüman yada hristiyan farketmiyor anlamışsınızdır umarım.
Türkiyede kalmak için Türk birini elde etmek istiyordu. Abime mesaj gelmişti birinden o kızdan uzak dur benimle de yatıp kalktı benden öncesi de var diye. Kimin elinde kalırsam kimden hamile kalsam diye uğraş veriyorlar Turkiyede.

Back
X