- Konu Sahibi Suslupuslum
-
cok hanimsiniz derken icten degil sadece o an sizi toparlamak icin soylemis. laf arasinda daha da ortam gerilmesin diye size nazik davranmış.İşyerinde odada 3 kişiyiz ve diğer 2 erkek bana haksızlık yaptı sözlerinde durmadılar iş yıktılar ve biri çok kaba ama yaşça büyük.
Bu tavırlarını ve bana iş yıktıklarını bağlı olduğumuz müdür biliyor ama bunca yılın hatrına vs üst müdüre asla bahsetmez
Biz bu olaylardan üst müdürün yanına çıktık bana sen sorunlusun dedi. Son kararı söyleyin odada tekrar kaynamasın deyince yaşlı olan yine mi kavga edeceksin çalışmak istemiyorsun falan dedi.Ama yine bu çıkışımızda hanımsınız karakteriniz düzgün dedi. Daha evvelde sizle çalışmak isterim böylesiniz falan demişti.servis değişikliği içinde onun için mi böyle yapıyorsun seni almıycam ordan dedi.
Aradan 2 ay geçti. Servise geldi müdür bey bende tektim odada. Tekrar servis değişikliği talebimi ilettim konu açılır gibi olunca. Ben tam olarak anlatamadım onların yanlışlarını çünkü uzatınca sinirleniyor. Onları karalar bir tarzda konuşamadım ama ani tepkiler veriyor ben susuyorum uzatsam büyüyecek falan dedim. Çok hanımsınız dedi. Uyanıklık yaptılar dediniz dedi tam o kelimeyi kullanmadım ama tam olarak öyle demiştim çünkü öyleydi ama açıklayamadım onlar size şu öneriyi sundu kabul etmediniz dedi. Hayır öyle bir şey yok dedim. Sadece huzurlu bir çalışma ortamı istiyorum o değişmez benim yerimi değiştirin falan dedim. Abi de iyi geçin mutlu ol kendini sevdir dedi gitti. İhtiyaç olan yer var çok isterim dedim birde. İhtiyaç var ama seni burdan alıp oraya alacağım anlamına gelmez dedi.
Detay nerede?Aşağı dadetaylı anlattım.
Merhaba. Bir insana hem çok hanımsınız, karakteriniz düzgün deyip hemde kavgacı sorunlu denir mi? Ne anlamalıyız bu çok hanım olmaktan
10 mesaj aşağı daDetay nerede?
Züğürt Ağa tabiri gibi bir şey herhalde
Karşımdakimin kavgacı küfürbaz olduğunu anlatamadımkiHanım hanımcık olup, kavgacı ve sorunlu olmak nasıl oluyor? Çok sakin ve sabırlı duruşa sahip bir kişinin, damarına basılıp, sınırları iyice zorlanıp, sabır taşını çatlatınca, içinden canavar çıkabiliyor bazen insanların. Mesela ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?