Hanım

Suslupuslum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
156
55
98
Ankara
10 mesaj altta detaylı anlattım.

Merhaba. Bir insana hem çok hanımsınız, karakteriniz düzgün deyip hemde kavgacı sorunlu denir mi? Ne anlamalıyız bu çok hanım olmaktan

Son düzenleme:
Bu kelimelerin bir kısmını yüzünüze söyleyip diğerlerini dedikodu arasına mı sıkıştırmış?

Yoksa aranız iyiyken sizi hanım bulan kişi, aranız kötü olunca sorunlu ve kavgacı mi dedi?

Hepsini ard arda aynı anda mı sıraladı? Ne cok soru işaretim varmış.

Ben oyleyim denir...hem hanimimdir..hem de hakki mi kimseye yedirmem lafin sozun altinda asla kalmam

Hanım hanımcık olup, kavgacı ve sorunlu olmak nasıl oluyor? Çok sakin ve sabırlı duruşa sahip bir kişinin, damarına basılıp, sınırları iyice zorlanıp, sabır taşını çatlatınca, içinden canavar çıkabiliyor bazen insanların. Mesela ben.

Pöff...Daha da özetin özeti şekilde yazsaymışsınız keşke..Tahmincilik oynardık.

İnsanlar şuraya girip zamanlarını harcıyorlar.En azından buna saygı göstermek adına doğru düzgün açın konularınızı.

Bu sözler aynı anda mı söylendi,hangi durumlarda söylendi,başı sonu nedir vs vs.İletişim kurma ders 1.

Ya söyleyen, ya da söylenilen tutarsızdır.

İşyerinde odada 3 kişiyiz ve diğer 2 erkek bana haksızlık yaptı sözlerinde durmadılar iş yıktılar ve biri çok kaba ama yaşça büyük.

Bu tavırlarını ve bana iş yıktıklarını bağlı olduğumuz müdür biliyor ama bunca yılın hatrına vs üst müdüre asla bahsetmez

Biz bu olaylardan üst müdürün yanına çıktık bana sen sorunlusun dedi. Son kararı söyleyin odada tekrar kaynamasın deyince yaşlı olan yine mi kavga edeceksin çalışmak istemiyorsun falan dedi.Ama yine bu çıkışımızda hanımsınız karakteriniz düzgün dedi. Daha evvelde sizle çalışmak isterim böylesiniz falan demişti.servis değişikliği içinde onun için mi böyle yapıyorsun seni almıycam ordan dedi.

Aradan 2 ay geçti. Servise geldi müdür bey bende tektim odada. Tekrar servis değişikliği talebimi ilettim konu açılır gibi olunca. Ben tam olarak anlatamadım onların yanlışlarını çünkü uzatınca sinirleniyor. Onları karalar bir tarzda konuşamadım ama ani tepkiler veriyor ben susuyorum uzatsam büyüyecek falan dedim. Çok hanımsınız dedi. Uyanıklık yaptılar dediniz dedi tam o kelimeyi kullanmadım ama tam olarak öyle demiştim çünkü öyleydi ama açıklayamadım onlar size şu öneriyi sundu kabul etmediniz dedi. Hayır öyle bir şey yok dedim. Sadece huzurlu bir çalışma ortamı istiyorum o değişmez benim yerimi değiştirin falan dedim. Abi de iyi geçin mutlu ol kendini sevdir dedi gitti. İhtiyaç olan yer var çok isterim dedim birde. İhtiyaç var ama seni burdan alıp oraya alacağım anlamına gelmez dedi.

cok hanimsiniz derken icten degil sadece o an sizi toparlamak icin soylemis. laf arasinda daha da ortam gerilmesin diye size nazik davranmış.

Karşımdakimin kavgacı küfürbaz olduğunu anlatamadımki

Birde müdür bey yaşlı ve asıl kendi kavgacı küfürbaz sorunlu olan kişiye bu ilk yaşananlardan sonra sabırlar dilemiş. Ben anlatırken kibarca ani çıkışları var argo konuşuyor diyorum ama ben 1 yıllığım o burda 10 yıllık. Hiç anlam ifade etmiyor. Ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…