Hanım

Fikri olan var mı
Size sunulupta, sizin kabul etmediğiniz öneri nedir?
İş yerinde diğerlerine göre yeni olduğunuz için, muhtemelen çömez muamelesi görüyorsunuz, diye düşündüm. Ama, argo küfür konuları gerçekten çok sinir bozucu.Yanınızda bu şekilde konuşmamalılar. Bu konuda müdürünüz hiç bir şey demiyor mu?

İş bölümüyle ilgili ama müdürün yanında ayrı odada ayrılar. Bunu da söylemiştim çok önce.O konular da uzun ama esas bana bu söyledikleri tutarsız mı

Al dedi git dedi yap dedi et dedi 😂 Ben çoğu sorunun iletişimsizlikten kaynaklandığını düşünüyorum. Şu konudan bile hiç bişey anlamadım. Hanım olmayan kadın mı varmış ? Müdür bana hanımsın dese ne demese ne ? ne saçma bir yerde çalışıyorsunuz ? müdürün hanım demesiyle hanım kötü demesiyle kötü mü olacağım ?

Anlattıklarınızdan yola çıkarak sizin kendinizi doğru ifade edemediğinizi düşündüm. Sanki hep bir bölük bölük arada bi şeyler anlatmaya çalışmışsınız. Bu da sizi hep şikayet eden, sorun çıkaran biri olarak göstermiş. Size argo konuşan kişilere ise gerekli ciddiyette cevap verip tavır koyamamışsınız gibi geldi. Tabii karakter yapınızla da alakalı belki bu söylediklerim nasıl düzeltirsiniz bilmiyorum. Tavsiyem karşılarında daha dik durmanız ve işi kaybetme korkunuz varsa belli etmeden tavrınızı göstermeniz.

onlar 10 yıllık sen yenisin iş yapmaya da gönülleri yoksa zor ağzınla kuş tutsan olmaz müdür kısmının da her söylediğine inanma hanım derken muhtemelen sen sinirliymişsindir seni yumuşatmaya derler bu bi siyasettir her müdür yapar özür dileyenini bile gördüm ama istediğini yapmazlar. bi çeşit geçiştirirler sorunu ötelerler. Allah yardımcın olsun ne diyeyim zor

Sadece doğru tanınmak istemek. Yoksa ona bir şeyler kanıtlamak değil.

Bende kendimi doğru ifade edemediğimi düşünüyorum. Sizden önce şu bayan vardı hiç sorun yoktu kusura bakmayın ama sorun sizde dediğinde verecek cevabım vardı o bayan farklı bir işle uğraşıyormuş bunlarla aynı işi yapmıyormuş.bu cevabı veremedim. Bu yönümü nasıl geliştireceğim bilmiyorum.

İşte çok klişe olacak ama gerçekleri görsün istiyorum beni niye sorunlu bilsinki. Ama baş edemeyeceğim çünkü evet doğru ifade edemiyorum ve o da kafasında bitirmiş pek anlamaya niyeti yok.

Sadece doğru tanınmak istemek. Yoksa ona bir şeyler kanıtlamak değil.

Bende kendimi doğru ifade edemediğimi düşünüyorum. Sizden önce şu bayan vardı hiç sorun yoktu kusura bakmayın ama sorun sizde dediğinde verecek cevabım vardı o bayan farklı bir işle uğraşıyormuş bunlarla aynı işi yapmıyormuş.bu cevabı veremedim. Bu yönümü nasıl geliştireceğim bilmiyorum.

İşte çok klişe olacak ama gerçekleri görsün istiyorum beni niye sorunlu bilsinki. Ama baş edemeyeceğim çünkü evet doğru ifade edemiyorum ve o da kafasında bitirmiş pek anlamaya niyeti yok.
Siz türk müsünüz ? Translate ile yazıyor gibisiniz de ...

Back
X