Hanımın Çiftliği Kanal D

hamzayi kim öldurdu ? muzafferin katili hamzamiydi? yoksa hamzayi birimi azmetdirdi? azmetdirdiyse kim? aaa ne cok soru sordum:))))))

inanamiyorum ya hamzaya birsuru mayin isabet etmis uzerinden cikanlar termemiz ve yepyeni saati,nufus cuzdani akannehir

bence hamza ölmedi diğer adam öldü
sonrada üzerindekileri onun yanına koydu

kendini öldü gösterdi yakında çıkar meydana

ya bu güllü çok gaddar ya bide kemale sardı yine

hamzaya bakin siz allah gunah yazmasn diyo adami mayinlara atti diye muzafferi oldurmek hak sanki onun icin alsanaalsanasmile

onemli bisey olmadi valla iste hamzayi oldu sandik olmemis onu azmettiren hala cikmadi ortaya gullu halideyi kiskanmaya basladi gelirlerden payina dusen parayi vermek icin kemalden bosanmasini istedi bukadar valla yavas gidiyor artik heyecan yok

hamzaya bakin siz allah gunah yazmasn diyo adami mayinlara atti diye muzafferi oldurmek hak sanki onun icin alsanaalsanasmile

ya hamza b,ide habire herkeze allahsız diyo töbe töbe manyak ya çok kullanıyolar bu lafı dizide rahatsız oluyorum

onemli bisey olmadi valla iste hamzayi oldu sandik olmemis onu azmettiren hala cikmadi ortaya gullu halideyi kiskanmaya basladi gelirlerden payina dusen parayi vermek icin kemalden bosanmasini istedi bukadar valla yavas gidiyor artik heyecan yok

saçmalamış iyiki izlememişim..güllü buna cesaret edebildiğine göre pes artık kıskançlıktan çatır çatır çatlıyor demekki alsanaalsanasmile

kemalle köylüler zaloğlunu almak için evi bastıklarında evde ağır siyasi toplar vardı..o sahneyi merak ediyorum..güllünün politik kariyeri başlamadan bitti mi :)

yoo onlari gostermediler pasazade bide zekailer vardi sadece onlara rezil oldu sadece sempatiksalakcinni

kızlar şimdi okudum hamzanın cenazesi gelmişti hani ölmemişmi yani nasıl dirilttiler yinee

ölen kisi baskasiymis nüfüs kagidina adamin cebine ,sahsi seylerini de koymus cest mayinda parcalanmis. o yüzden taninmamis haldeydi

adam iki defa mayında patladı..
yinede hamzanın adamın cebine koydugu nüfuz cüzdanı falan gibi eşyalarda en ufak bi tahribat yok...
barii ucunu falan yaksaydınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…