Hanımın Çiftliği Kanal D

şu güllü zakainin üsütne mi yapacak. görgüsüz güllüye kalacağına varsın katil zekai yeye kalsın

piss zekayiiiiiiiiiiii
güllü safı bi gzl tarlalarıda üstüne v erir şimdi katilin ohhhhh ne gzl

Zekai pis pis bakip 'Topraklari bana satarsan daha cok ugrasirlar' deyince tam emin oldum onun olduguna.. Zaten cok suphe cekiyordu.

Ya su Gulizar ne sacma kadin. Bula bula Resit'i mi bulmus? Hic mi ciftlikte adam yok, yada baska bi yerde, tuttu onu cekti kendine...? iiiiyyyy

gulizar dizideki en güzel kadın bence ya resitte cok iğrenc ya haklısın

iyi geceler arkadaşlar..bu forumda okudum galiba..bir arkadaş güllünün kocasını ortağının öldürdüğünü söylemişti..tam isabet..seyrederken aklıma geldiniz

birde malları üzerine geçirecek ne hırs böyle..babana bile güvenmeyecen bu mal konusunda vay bee..

Bence cok basarili bir oyuncu

hep isveli bir hali var, aynen bunun gibi aklinialirimsmile (benzedi dimi)

hala şoktayım yaa,hiç aklıma gelmemişti zekayi pisliği..bi de malları benim üstüme geçir diyor,zaten bi sözde şüphelendim ne diyo bu yaa dedim.

Ben de Gülizar'ı beğeniyorum.. Ne cilveli kadın yaa.. Muzaffer onu alaydı hala yaşıyor olurdu.. salaklığına doymasın gittiği yerde.. O soğuk nevale güllü'yü aldı da noldu? Yalnız Gülizar beni son bölümde yıktı.. yıkıldım resmen, kısım senin o adamla ne işin var yaa.. adana'da o tarihte erkek kıtlığı mı varımış ki kahve erkek dolu ımma....

sorma ya insan o reşiti nasl öperakannehir
ıyyy kusacam
muziffirden sonra hemde kaydirigubbakcemile3
oy muziffifr oyyy:kedi:

sağol nilimopuyorumnanaktan
lan baba ayvayı yedin sempatiksalakcinni
ver ismini gitsin
yak şu zekaiyi:mymeka:
muziffirimi öldürtdü zati gıcığım ona :umursamaz: :mymeka:

sağol nilimopuyorumnanaktan
lan baba ayvayı yedin sempatiksalakcinni
ver ismini gitsin
yak şu zekaiyi:mymeka:
muziffirimi öldürtdü zati gıcığım ona :umursamaz: :mymeka:

kimbilir nasil tehdit etti lan babayi ama bence zekainin arkasindada biri var :hulya:

iyi ya zekainin ismini söylüyor hamza.
muzafferin mallarına konamadan hapishaneyi boylayacak inşşşşşşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…