Hanımın Çiftliği Kanal D

orhan evliymiş ama..karımda sonra gelecek dedi demek araları iyi..17 yaşında kızı varmış..
her olaya atlayan bir tip galiba doğum odasına bile girdi..yalnız gülllünün çocuğum doğarken kimsem yok demesine acıdım..çocuk bahanesiyle eve sık sık girer artık, bir yandanda muzafferin emaneti tabii emanete ihanet etmek olmaz (aşkı memnu vakaları)

güllü hırslı kadın bunuda elde eder..anası bile az yosma değilmiş hani yakışıklı adam diye kaş göz yapıyor..güllü yuva yıkacak belli oldu..

aynen dogum sahnesindeki sözleri banada dokundu çünkü benimde burda kimsem yok o aklıma geldi hastaneye gitsem bende yalnız kalacam bide annesi dışarda fenalaştı diye gitmedi yanına halideye sinir oldum abisini zekai öldürdü buna ragmen güllüye düşman nerimana destek çok kızdım akşam opaşazadede çift oynuyo sanki herkese farklı konuşuyo güllüye tanışırsın diyo ama yemege davet etme geregi bile görmüyo madama diyoya ayıpmı oldu diye

İddia geçen yıl ortaya atılmıştı: Kanal D’nin rekortmen dizisi ‘Hanımın Çiftliği’nin Kemal’i Caner Cindoruk ile Halide’si Ebru Özkan birlikteydi. O dönem bu iddiayı yalanlayan çiftin birlikte olduğu açığa çıktı. Gerçeği ortaya çıkaran ise bir fotoğraf. Dizinin çekimlerinin yapıldığı Adana’daki Gaziosmanpaşa Bulvarı’nda, el ele yürürken görülen çiftin cep tefonuyla fotoğrafları çekildi. Fotoğrafta Cindoruk ile Özkan polisle konuşurken görülüyor. Ele ele yürürken fotoğraflarının çekildiğini öğrenen Cindoruk, “Doğrudur, fotoğrafımızın çekildiğinden haberim yok ama bizi birlikte çekmeleri normal. Geçen sene aşk yaşadığımız yazıldığında aramızda bir şey yoktu. Şimdi durum değişti, birlikteyiz” dedi.

"GÜZEL, MUTLU BİR İLİŞKİMİZ VAR"
Yeni yayın döneminde ekrana gelecek bölümlerin çekimlerine başladıklarını ve yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirten Cindoruk, “Çok fazla konuşma taraftarı değilim. Bir ara Özgü (Namal) ile de birlikte olduğumuz iddia edildi. O zaman da sessiz kaldım. Oyuncunun özel hayatının çok ön planda olmasını doğru bulmuyorum ama evet böyle bir ilişki var. Kimseden bir şey sakladığım da yok. Çıkıp el ele de yürüyoruz. Güzel, mutlu bir ilişkimiz var. Her şey gayet keyifli” diye konuştu. İkili dizide evli bir çifti canlandırıyor.

Oyuncu Gözde Kansu, Hanımın Çiftliği kadrosuna katıldı...
Gözde Kansu, yeni sezonda Fikret Kuşkan’ın eşi, hırslı ve başarılı avukat Seher karakterini canlandıracak. Oyuncu, kadroya katılmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Bu akşam yeni sezonun ilk bölümü başlıyor..güllü evleniyor..çiftlik yanıyor,çocuk sesi falan var..
anlamadım güllü evlenirken çocuğunu evde mi bırakmış..:1closedeyes:

o düğün sahnesi güllü'nün garip rüyalarından biri olabiir diye düşünüyorum bakalım ne olacak?

Rüyaymış gerçekten de..Kazulet halideye sinir oluyorum..alsanaalsanasmile
Gülizar yine 10 numara yaaa..alkisalkisalkis

Bu bölümde Halide Kemal'in Güllü'ye yazdığı mektubu buldu. Eski de olsa çook kötü bir durum yaa. Boşanacaklar mı merak ediyorum.

guzel, heyecanli bir bolumdu.
en sonunda halide herkesin icinde kemale `hala onu seviyorsun degil mi` diye sordu. akannehir
gullu de vardi.

haha seviyor tabiki... güllüyle kemal evlense ne harika olur değilmi... uyuz oluyorum halideye alsanaalsanasmile

Hem Güllü zamanında demişti Kemal'e Ben hayatımı kurdum sen de kendine yeni bir hayat kur diye. Şimdi kocası ölünce yalnız kalınca aklına geldi gene Kemal. Halide haklıydı bence. Herşeyini aldı zaten bi kocası kaldı onu da istese alır zaten.

yok canim ya, halide de nihayetinde bir kadin. ayni durumda biz olsak ne kadar uzucu olur degil mi?

valla halide kendi kaşımdı bence bile bile lades dedi biliyodu onların ilişkilerinin olduğunu,durumlarını,kemal güllü için çiftliğe şöfor olarak girmişti ama görmezden geldi zaten bi fırsatı olduğunda yakınlaşcakları belliydi...ohh valla kıskançlığından çatlar artıkkaydirigubbakcemile3

Halide ve kemal boşansalar bile
tekrar biraraya gelmezler
çünkü çok sular aktı
ve güllününde başka sorumlulukları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…