Hanımın Çiftliği Kanal D

gülizarın işvelerine,cilvelerine,ses tonunu o şekle sokmasına bayılıyorum..çok oynak gacı sırnaşık şey

rolünün hakkını veriyor..

gülizarın işvelerine,cilvelerine,ses tonunu o şekle sokmasına bayılıyorum..çok oynak gacı sırnaşık şey

rolünün hakkını veriyor..

Asmalı konaktaki Dicle karakterini çağrıştırıyor bana..o da ne cilveler yapardı.zemuszemus.Bekir abi bekir abi.guclubacismilezemuszemus.diyerek alttan veriyordu coşkuyu...

Asmalı konaktaki Dicle karakterini çağrıştırıyor bana..o da ne cilveler yapardı.zemuszemus.Bekir abi bekir abi.guclubacismilezemuszemus.diyerek alttan veriyordu coşkuyu...

yaşşa emi kaydirigubbakcemile5

benimde aklıma onu getiriyor hep de, dizi adıyla karakterini unutmuştum :))

yaşşa emi kaydirigubbakcemile5

benimde aklıma onu getiriyor hep de, dizi adıyla karakterini unutmuştum :))

bi sahnesini unutmuyorum kopmuştum orda..
Bekir aaaabiii..para veremde ,bana pazardan terlik al.derken.. ne işvelerzemuszemus yapıyodu adama..neyse ki adam yoldan çıkmamıştı..ciğerci kedisi gibi bakıyodu sadece

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştısempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

evet bu sahneyi hatırlıyorum..hamama giren terler atasözünü açıklıyorlar burda..

’Hanımın Çiftliği’ yarın heyecan dolu bir bölümle ve 'Orhan' ile sezon finali yapıyor

Özgü Namal ve Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı ’Hanımın Çiftliği’ yarın heyecan dolu bir bölümle sezon finali yapıyor. Bu sezonun son bölümünde diziye ’Babam ve Oğlum’daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Fikret Kuşkan dahil oluyor. Kuşkan dizide, milletvekilliğinden istifa edip memleketine geri dönen “Orhan” karakterini canlandıracak. Dizinin ilerleyen bölümlerine Orhan (Fikret Kuşkan) ile Güllü (Özgü Namal)’ın yakınlığı damga vuracak. :hulya:

yahu o karhanmıdır nedir ne işi var doğum odasında???
annesi gelse yaa
aaaa nasıl işteir

bu güllü 4 ayak üstüne düşecek gene
kadına gene zengin koca geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…