Hanımın Çiftliği Kanal D

yaaa bu hafta ben pek izleyemedim misafir vardı
herhalde bu hafta yayınlanmayacak fragmanı göstermediklerine göre

Canım bu hafta zaten pek bir heyecan yoktu..bu haftanın tek önemli olayı kemalle birlikteliklerini kızın ailesi öğrendi, fabrikaya gitmesini yasakladılar. Muzaffer bey yiğenine güllü ile evlenmesi için izin verdi..ama daha güllünün kim olduğunu bilmiyor muzaffer bey...Bir de güllü muzaffer beyin ölen eşine benziyormuş. (Fabrikada, ilk bölümde hani maaş isterken karşılaşmışlardı .) Bu hafta da güllüyü görünce yiğeniyle evlendirmekten vazgeçip kendine alıcak diye tahmin ediyorum canım..

Bölüm iyiydi, yalnız Hafızla o diger adamın (kahve ictikleri) rüya muhabbetine cok güldüm, garibim saf ya hemende inandı lmaz:

Aslında fazla bisey olmadı bu bölümde, Güllü'nün yedigi dayak cok kötüydü :gitme:

bu hafta ilk 2 bölümün kolajı varmış 23.00'de
herhalde bayram geldi diye tatil verdiler

bu hafta yokmuş sevindim.çünkü o saatlerde yolda olacaktım işime geldi valla

kızlar dizide çok küfür cvar özellikle güllünün abisi senin allahını filan gibi lafla ediyo
diziyi kapatmak istiyorum o anda

ayy şu cemşir midir nedir deli ediyor beni
tv nin içine dalıp adamı dövmek istiyorum
bir de salya akıyor ağzından öööğğğğğ

Gerçekten cemşir çok tuhaf:sinifsinif:

Öffffffffffffff seyredemiyorummafoldumben

ayy tutmadım bu diziyi ben fazlaa

mehmet aslantuğ hiç gitmemiş ağa karakterinee

özge cuk diye oturmuş asi kız rolünde

dizi çok akıcı ve heyecanlanamdı sanırım dahaa

Başladığından beri izliyorum ama sinir bozucu bir dizi ya. :1ninca:
Şiddet ve erotik kavramları işlenmiş.
Geçen iki bölümde erotik betimlemeler çok fazlaydı mesela.

ayy tutmadım bu diziyi ben fazlaa

mehmet aslantuğ hiç gitmemiş ağa karakterinee

özge cuk diye oturmuş asi kız rolünde

dizi çok akıcı ve heyecanlanamdı sanırım dahaa
Dizi anca güllü ile muzaffer ağa karşılaşınca tutarsa tutar ama ondanda şüphem var.
Mehmet aslantuğ favorimdi çizdi karizmayı hiç hoş gitmiyor rolü.Ya onun Arzum Onanla evliliği noldu bitiyo gibiydi bi ara bilen var

pek sevmedim sıkıcı geldi bana yada özgü namalı pek sevmem bıktım artık sürekli onu görmekten..

ben de çok zorluyorum kendimi izlemek için....ama sevemiyorum.itici bir şey var bu dizide.ısınamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…