Hanımın Çiftliği Kanal D

Ben sadece ilk bolumunu izledim ondan sonra izlemedim, bu dizi beni sarmadi ya nedense.

Evet ya Sensi beni de o kadar büyük bi hevesle bekledim..Sonra soğudum nedense..Akşamda yarım yamalak izledim..Belki Muzafferle evlenince hızlanır biraz dizi..

yuh dedirtti kırbaçla o biçim vuruyo kızda tık yok.
yok artık dedim kız pişmiş valla dayağa

dayak dayak kız bu hafta dayak yiyerek mahvoldu yazık ya çok temiz bir aşkla seviyor kemali kemalde kemal ama kıza sahip çıkıpta kaçıramadı bir türlü yazık kız okadar dayakları boşuna yedi

Son düzenleme:
dün akşam ki bölümü çok kötüydü yaa
kemali öldürecekler en sonunda
o kız da çiftliğe gidecek
muzaffer de göz dikecek kıza
en sonunda güllü çiftliğini hanımı olacak
muzafferin rüyası çok ilginçti ya resmen korku filmi sahnesi gibiydi
güllünün yüzünü hiç görmemiş ama rüyasına girdi akannehir

dizide hep şiddet var mutsuzluk var ama konusu çok ilginç ben kalkamadım tv başından valla

dün kızı çok kötü dövdü babası çok acıdım
sevmekten başka suçu yokki garibin
haftaya kemal ölür
abisi hapise girer
güllü perperişan olur yzık
haftaya olan bölümde böyle geçer

evet ya dünkü o dayak sahnesi çok etkileyiciydi..:gitme:
özgü güzel oynuyor rolünü alkisalkisalkis

Dün hevesle bekledim diziyi, ama izlerkende icim karardi..
Bu dayak sahnelerine son versinler, psikolojik gerilimm filmi gibi...

dun ask sahnelerını ve dayak sahnelerını seyrederken cok sıkıldım.uzatmıslarda uzatmıslar.eskı versıyonunda gullu bu kadar duygusal ve romantıkmıydı ya.ben onda cıftlıge geldıkten sonrakı kısmını seyretmıstım cunku

Bende dün izlerken çok sıkıldım.
. TRT deki versiyonunu heyecanlaizlediğimi hatırlıyorum. Ama galiba bir kaç sezon planladıkları için ağır işliyor..
Birde ben magazin ekranlarında gördüğüm oyunculara dizilerde oynadığında hiç alışamıyorum. İnandırıcı gelmiyor.helede böyle farklı rollerde oynanında , yani Özgü bana hiç köylü kızı gibi gelmiyor nedense oysaki Kemal tam bir yağız anadolu erkeği gibi geliyor...

bende izlerken sıkıldım çok.:tomato:
biraz hızlı ilerlemesi lazım
ayrıca çiftliğin sahibi olan adamın bence iyi bir insan olması gerekirdi.
onun kötü biri olması beni diziden iyice soğuttu.
kızın yediği dayaklar morluklarr ne kadar saçma ve gereksiz uzattılar katliamları :hulya:

Orjinalınde de böyleydi canım galiba..Çok zaman geçince unuttum.bunlar ailecenek Özgü ile evlenince de ( hatta " banal "" lafı o filmden sonra dillere pelesenk olmuştu sanırım . İlknur Bozkurttu sanırım ilk filmde oynayan. Çok iyiydi o yaa ) sonradan görme bir tipler olacaklar. Yani iyiler çok iyi, kötüler çok kötü gibi bir kavram yok. bu filimde.

hmm anladım.izlememiştim ilk versiyonunu :kedi:
ama adam çok kötü ya çobanın kuzularını zehirledi :ecrin_bebek:
sevgilisi ölcekmi peki özgünün :sinifsinif:
bakalım belki ilerleyen bölümlerde dizi tam oturur heycanlı olur sositososito
çünkü bazı diziler başlangıçta ağır sıkıcı oluyor sonra izledikçe heyecanlanıyor hihoyyyt

Dünki bölüm ilk iki bölümlere göre daha iyiydi,
Özgü gün gectikce dahada yakısıyor rolüne, basta yadırgamıstım acıkcası onu Güllü rolünde ama sevmeye basladım.
Muzaffer bey'de neymis öyle yahu, gözünü kırpmadan kınalı kuzuyu vurdu :gitme:

Dizideki en büyük sorun yavas ilerlemesi, ki galiba iki veya üc sezon sürdürmeyi planladıkları icin böyle yapıyorlar (buda ayrı bi hata ya neyse..) birde dizideki asırı siddet, her bölümdede olmaz ki ama dimi.

Ha birde Kemale asık olan o kız var ya, hani Kemalın annesinin yanıbasından ayrılmayan, corap söküklerini diken o kız. Ne gıcık bisey o ya. Hele birde "dezzzeee" (Teyze) demesi yok mu. Cok yapmacık geliyor bana. benneyaptımki

dayak sahneleri çok abartılıydı resmen ne o öyle dayağı geçtim kırbaç falan abartıldı dayak sahneleri ekşın olsun diye işte reyting korkusu oluyor bazı dizilerde resmen

Son düzenleme:
Özgü namal daha iyi rol yapmış, ilknur bozkurt hiç köylü şivesi yapamamış düpedüz istanbul şivesi konuşuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…