Hanımın Çiftliği Kanal D

sadece güllüye değil annesine de çok üzüldüm sanki gerçekten dayak atıyorlarmış gibi..izlerken çok sinir oldum zavallı kadının hiçbir suçu yoktu..ayrıca kemale aşık olan komşu kıza da gıcık oldum :umursamaz: inşallah evde kalır :umursamaz::roflol:

ya açıkçası pek izleme fırsatım olmadı arada denk geldikçe bakıorum ama aklımda kalan tek sahne var o da mehmet aslantuğu ilk bölümde sanırım evin hizmetçisi banyoda bildiğin haşur huşur keseliodu göbekli göbekli ıykkk dedim değiştrdim kanalı ben mehmet aslantuğu böle bilmezdimki alışmışız adamcğızı hep beyfendi rollerde görmeye o neydi yaa kabus gibi resmen yıkamıştı o da oturmuş bi tabureye açmş bacaklarını belinde havluuu göbek havlunun üstünde balkonmsu bi cıkıklık oluştmş böykkkkk yakıştıramadım ben o role kısacası

arkadaşlar bir oyuncu bir role bağlı kalmamalı gerektiğinde komedi gerektiğinde dram oynayabilmeli sırtına bir rol yapışıp kalırsa nasıl oyuncu olacak şener şende komedi oynuyordu şimdi dramıda çok güzel oynuyor bence kötü adamda olmalı bir oyuncu beyefendide bence yakışmış ama o role kadir inanırda çok güzel olurdu neyse mehmet aslantuğda iyi gitmiş role

memet aslantug güzel rol yapıyor çook başarılı

dayak sahneleri inandırıcı deil abartılı bence.

hala özgü namalın oyunculuğunu eleştiren var mı?
bence rolünün hakkını veriyor

güllünün babasini ve abisine vercekler elime essek sudan gelse nafile bi güzel benzetmek gerek ...töbe töbee...gicik oluyorum hele o yandaslari yokmu psikopata benziyo zaten, muzaffer bey görseydi bi güllüyü yaa catladim artik

o sahne aynı sekılde eskı versıyonundada var dızının.ama dedıgın gıbı aslantugu o sekılde gormeye alısık olmadıgımız ıcın banada tuhaf gelıyor

hala özgü namalın oyunculuğunu eleştiren var mı?
bence rolünün hakkını veriyor

Katiliyorum :lepi:
O asi, hazircevap tavirlar bence cok yakisiyor Özgü´ye..
Türkan Soray´in filmindeki Güllü´yle cok yakinlar birbirlerine,daha cok o filmdeki Güllü´yle özdeslestirmeye calismislar..
Fikret Hakan´in filminde Güllü fazlaca hanimefendi, emanet gibi duruyor :1no2:

4. Bölüm Özet

Kemal tutuklanıyor, Güllü perişan

Kemal ile Hamza arasında çıkan arbede sonucunda Hamza yaralanıyor ve Kemal tutuklanıyor. Kemal, direğe bağlanarak öldüresiye dövülen Güllü’nün imdadına son anda yetişmiştir. Ancak Hamza’yla aralarında çıkan kavganın sonu hiç de iyi bitmeyecektir.
Yaşanan bu trajik olay, yavaş yavaş Güllü’nün direncini kırar ve istemeye istemeye Zaloğlu’yla beraber çiftliğe gider. Cemşir, Berber Reşit ve Hamza sonunda emellerine kavuşmanın sevincini yaşarlarken, başta Halide olmak üzere çiftlik ahalisi, Güllü’nün gelişini hiç de hoş karşılamayacaklardır.
Öte yandan, seçimlerde partinin kendisini milletvekili adayı göstermesini bekleyen Muzaffer Bey, listede adını göremeyince büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Ölmüş olan karısının hayalleriyle başetmeye çalışan Muzaffer Bey için, ona çok benzeyen Güllü’nün çiftliğe gelmesi de, ayrı bir sürpriz olacaktır

Haydi hanımlarrrrr... Baslıyor...

Ben ılk bölumde bıraz önyargılı davrandım acıkcası,cunku özgu namal dan hoslanmam... Dızısıde tutulmaz zannettım ama 2.bölume bır takıldım sımdı müdavımı oldum...Bırde öle bır sahnede bıttıkı yani...

bugün eski hanımın çiftligi oyuncuları orad neler oluyora konuktu güllünü kemale olan aşkı başka ama muzaffer bey büyük konuşuyoya çemşirin kızı diyo ama görünced nutku tutuluyo

ben bu gn eski bölümünü izledim
erol taşı falan izleyince yada ordaki zaloğlunu bunlar sinek vızıltısı gibi

ama ilknur bozkurt da özgünün yanında çok hafif kalmış,ona bakınca özgü çok iyi oynuyor

o babayı bı elıme gecırsemmmmmkötükedihüso
sınırden reflum azıttı dızı olmasına ragmen boyle bısı olamaz..
adam zaten menekşe ıle halıldede kızını satmısdı gene aynısını yapdısenağlama

özgü namal rolünün hakkını veriyo bence, harika bi oyuncu

yanlız dayak, dayak içime fenalık geldi

off çok kötü ağlattılar beni
türkü muhteşemdi
haykırışlar of off

ayyy..bu ne ya tam depresyonluk bide yaprak dökümüne iç karartıcı derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…