Hanımın Çiftliği Kanal D

Bu habere çok sevindim...:dance:Hanımın çiftliğini bende trt de izlemiştim, çok güzel bi diziydi, günümüz uyarlamsıda daha bi zenginleştirir diziyi.. Ayrıca mehmet aslantu ve özgü namalda muhteşem bi çift olmuşlar,?

Mehmet aslantuğ ağır, görgülü aynı zmanda sertbir ağa, özgü namalda şımarık sonradan görme bir hanımmı olcek şimdi ay hayal ettimde rolleri kafamda şöle bi canlandırdım, Roller cuk diye oturmuş bence..

mehmet aslantuğ beyefendi duruşuyla çok beğendiğim bir oyuncudur..rolünün hakkını vereceğine eminim...
özgü namal ı da çok beğenirim..şimdiye kadar canlandırdığı bir rolü kötü oynadığını görmedim..bakalım neler olcak izlicek görcez...

işte bu sahneler çekilirken ben oradaydım ne olup ne bittiğini geç öğrendim bilseydim setlere atar bir rol de ben kapardım :icecream:

neden atlamadın yaa ne güzel meşhur olurduuun bizde hava atartıık kk dan bi arkadaş dizide oynuoo diekaydirigubbakcemile3

az önce televizyonda bu dizinin reklamını verdiler.. güzel bir dizi olacağa benziyor...

oktay kaynarcadan sonra özgü namal da adanalı oldu demekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

en az aşk-ı memnu kadar tutulur bu dizi
güzel bi konusu var
sabırsızlıkla bekliyorum bende sıktı artık yaz dizileri :1closedeyes:

bende sabirsizlikla bekliyorum annem eski versiyonunu izlemis hep anlatirdi simdi bende merakla bekliyorum tabi annemdekaydirigubbakcemile5

Henüz tam kesin olmamakla birlikte duyumlara göre 4 Eylül 2009'da basliyormus dizimiz :lepi:

ben özgü namalda star ışığı görmüyorum.
o kız hiçbir role yakışmıyo.
bu rolde başarılı olamaz.
keçke başkası olsaydı
ben bunu eski versiyonunu izledim.
çok güzel 4 bölümdü trt de yayınlandı
fikret hakan .ve bir kadındı
o hanım çok güzeldii
ilknurdu adı
ve çok hoş olmuştu o role.
özgü çoooook yapmacık
memet aslantuğda iyi bir seçim deeil.mafoldumben

bnce roller cuk oturmuş bunu sezon içinde de görceğiiz
güzel bi reyting alacak belli
kanal d iyi tutturdu eski romanları dizi yapmayı ama ne tsadüf 3 ü de( yaprak dökümü,aşk-ı memnu ve hanımın çiftliği) trt 1 den gelmee
nese görceğiz
birde arkadaşlar bana göre bu dizi çok daha zor çekimi olsa gerek
nede olsa y.dökümü ve a.memnu günümüze uyarlanarak çekiliyor( cep tlf pc arabalar ve set)
ama bu eski zmn olarak çekiliyor
bnce takdir etmeliyiz
eski zmn dizisi çekmek çok zor olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…