Hanımın Çiftliği Kanal D

trtr deki dizide fikret hakan ve ilknur bozkurt oyanamışlardı.

fikret hakan muzaffer,ilknur bozkurt da güllü karakteriydi ve aralarında bayağı bir yaş farkı vardı.

mehmet aslantuğla ,özgü namal öyla durmayacak yeni formatta.

tanıtımlarını ilk kez gördüm
sanırım izleyeceğim,tabii başka izlediğim birşeyle çakışmazsa

Aynen bende böyle düsünüyorum.Özgü Namal'i bende hic yakistiramadim.Trt'deki Ilknur Bozkurt'a hayran kalmistim ben ozamnlar.

bir an önce baslasa da izlesek... eski yapımda ilknur bozkurt gerçekten iyi rol cıkarmıstı... özgüyü görelim bakalım bide...............

bende izlemeyi düşünüyorum ama özgü namalıda hiç sevmem iticide gelebilir onun yüzünden

Yeni bi fragman daha cıkmıs bende dün tesadüfen gördüm,
fragmana bakılrısa Özgü Namal iyi olmus, tabi önce bi tam izlemek gerek. a.s

Özgü Namal bana çok çocuksu geliyor...Hangi rolü oynarsa oynasın küçük bir kız çocuğu gibi..Güllü karakteri gibi bayaa dişi bir rolün üstesinden nasıl gelir bilemem..ama mesela bir Nurgül Yeşilçay öyle bir role tam olurdu zannımca..:1ninca:

yaprak dökümünün nazmi side güllünün sevgilisini oynuyor.....

filmde sonradan görme görgüsüz birini oynuyo bu özgü nefret ederim böle insanlardan
bilmiorum bi kere izlerim eğer beğenirsm devam ederim ama
karının karakteri iğrenç bence
görgüsüz

Nasıl olacak merak edıyorum, tutulabılır tutulmasına da acaba akıcı olabılır mı......
kadro cok sade geldı bana...

özgü namalı keşke başka biri seslendirseydi.:1closedeyes:

gıcık bi ses tonu var.:1no2:fragmandaki konuşması bana "mutluluk" filmini hatırlattı.

"ben günah yapmadım":dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…