ben bugün kitabına başladım
hemen başlayayım muzaffer kitaba göre acayip uçkuruna düşkün dizide bu hafif anlatılmış:şöyle ki:beğendiği bir kadını köy meydanında kocasının yanında alıp çiftliğe hamama atıyor,kimse bişey demiyor diyeni vuruyor..
ben bugün kitabına başladım
hemen başlayayım muzaffer kitaba göre acayip uçkuruna düşkün dizide bu hafif anlatılmış:şöyle ki:beğendiği bir kadını köy meydanında kocasının yanında alıp çiftliğe hamama atıyor,kimse bişey demiyor diyeni vuruyor..
.ne gerek var..diziden takibet dermişim..
Aşkı memnu dizisi pek revaçta olduğu ilk dönemler..cahil gençlerimizden bir kız..Aaaa...diziden sonra kitabını da mı çıkarmışlar demiş..kaydirigubbakcemile3
Aşkı memnu dizisi pek revaçta olduğu ilk dönemler..cahil gençlerimizden bir kız..Aaaa...diziden sonra kitabını da mı çıkarmışlar demiş..kaydirigubbakcemile3
Yuh!! Bizim Muzaffer buna göre melekmiş be.. ohaoldumsmile
citdimisin :))))))))))
bu lafı söyleyenler ESRA CEYDA BACILAR DEĞİLMİ bayanssulusmile
Bilmiyorum Ama, bu bacılarda,bu potansiyel oldukça yüksek..
Onlardan beklenir birşey..
Tv de Zülfü Livaneli aktarmıştı bu bilgiyi..İsim vermedi..
Onlardır belki de..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?