Hanımın Çiftliği Kanal D

16. Bölüm Özet

Güllü, Muzaffer’e destek oluyor

Muzaffer’in eski karısıyla ilgili yaptığı itiraf ve ortaya çıkan gerçeklerin ardından Güllü, kocasına destek olmaya karar veriyor. Muzaffer, Behiye’yi kendisinin öldürdüğünü biranda Güllü’ye itiraf etmiştir. Aslında Behiye, ölmeye karar vermiş, Muzaffer’den sadece kendisine yardım etmesini istemiştir. Ama sebep ne olursa olsun Muzaffer bu ölümden kendisini suçlamaktadır. Güllü, Muzaffer’i suçlamaz, aksine ona destek olur.
Selim, Muzaffer’in ardından Halide’nin de biranda karşısına çıkmıştır. Yıllardan sonra gerçekleşen bu karşılaşma Halide’nin kafasını karıştırmaya yetmiştir bile. Selim’in büyük bir sakinlikle ve yavaş adımlarla ilerlediği bu yol onu zafere ulaştırabilecek midir?
Güllü ne yaparsa yapsın, Muzaffer geçmişini bir türlü hafızasından silememektedir. Yıllardır dile dökülmeyen gerçeğin konuşulmaya başlanması Muzaffer’i bir sona doğru sürüklemektedir. Ama Güllü, sözleriyle ikna edemediği Muzaffer’i tek bir kelimesiyle bu sondan kurtarmayı başaracaktır.

Haydaa bu sefer de Behiye Muzaffer'i aldatmış. Yılan hikayesine döndü olaylar. Acaba Muzaffer kadın acı çekmesin diye mi öldürdü, onu aldattı diye mi?

Güllü hamile galiba!! Halide de ne vuruyo yaa Pakize'ye. Baya olaylı bu bölüm eyvahedigeldismile

Valla öyle görünüyor. Annesi de dayanamayıp babasının da çiftliğe gelmesini isteyecek herhalde. Ne saf kadın yaaa... :bbo:

hemen başlayayım muzaffer kitaba göre acayip uçkuruna düşkün dizide bu hafif anlatılmış:şöyle ki:beğendiği bir kadını köy meydanında kocasının yanında alıp çiftliğe hamama atıyor,kimse bişey demiyor diyeni vuruyor..

Yuh!! Bizim Muzaffer buna göre melekmiş be.. ohaoldumsmile

ben bugün kitabına başladım

.ne gerek var..diziden takibet dermişim..
Aşkı memnu dizisi pek revaçta olduğu ilk dönemler..cahil gençlerimizden bir kız..Aaaa...diziden sonra kitabını da mı çıkarmışlar demiş..kaydirigubbakcemile3

CüŞŞ ayii vayy :1ninca:
bu basliga girerken besmele cekelim kizlar:) bismilahirahmanirahim daha ne duyacaz :1shok:

:roflol::roflol:

Aşkı memnu dizisi pek revaçta olduğu ilk dönemler..cahil gençlerimizden bir kız..Aaaa...diziden sonra kitabını da mı çıkarmışlar demiş..kaydirigubbakcemile3

yok artık yaaa :roflol:

kaydirigubbakcemile3delikafadulden

bu lafı söyleyenler ESRA CEYDA BACILAR DEĞİLMİ bayanssulusmile

bu lafı söyleyenler ESRA CEYDA BACILAR DEĞİLMİ bayanssulusmile

Bilmiyorum Ama, bu bacılarda,bu potansiyel oldukça yüksek..
Onlardan beklenir birşey..
Tv de Zülfü Livaneli aktarmıştı bu bilgiyi..İsim vermedi..
Onlardır belki de..kaydirigubbakcemile3

Bilmiyorum Ama, bu bacılarda,bu potansiyel oldukça yüksek..
Onlardan beklenir birşey..
Tv de Zülfü Livaneli aktarmıştı bu bilgiyi..İsim vermedi..
Onlardır belki de..kaydirigubbakcemile3

Evet canım Zülfü Livaneli bi gazetede köşesindede yazmıştı bunu..Adamın içine oturmuş demek ki:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…