Hanımın Çiftliği Kanal D

Ben dedim daha yaşıycak:roflol:

Halidenin Gülizara tokat atma sahnesini kaçırdım, nasıl oldu yaaa..İtiraf etti ,galiba gülizar geceliği koyduğunu öylemi?biri deyiversin..
Birde, bunlar güllüyle halide, behiyenin aşığı var yalanını uydurdular mı?yoksa gerçekmiydi orayı da kaçırdım..:sinifsinif:
Ama sonu güzeldi..Güllü yetişti..
Mil pardon, Serap diiicektim..:bbo:

evet, gülizar halideye itiraf etti.
behiye gerçekten aldatmış, siyah beyaz olarak geçmişi gösterdiler.

behiye aldatmış mı kimle nasıl?
peki muzaffer neden intihar etmek istedi...
izleyemedim biri anlatır mı lütfeen..

behiye aldatmış mı kimle nasıl?
peki muzaffer neden intihar etmek istedi...
izleyemedim biri anlatır mı lütfeen..

valla neresinden başlasak nasıl anlatsak ki? bilmiyorumkismile acaip olaylı ve entrikalı şok edici bi bölümdü. Behiyenin aşığı zenci miydi bana mı öyle geldi kızlar yaa? benneyaptımki

şu ramazana da yazık yaaa acıyorum ben buna valla çektikleri yetmezmiş gibi bir de babası çıktı şimdi :gitme:

şu ramazana da yazık yaaa acıyorum ben buna valla çektikleri yetmezmiş gibi bir de babası çıktı şimdi :gitme:

Gayet memnun görünüyorlar hallerinden, elini falan öptü..

O değilde.. Kemal niyeti bozdu,Halideyle izdivaç yapacak..
O Yasin ağa Ne demeye kemali evine kadar takip etti..dışarıdan annesiyle konuşmaları
dinledi onu anlamadım..Halide mi peşine taktı..

Yasin Ağa balına gördü Kemali de gerçekleri öğrendi.Hemen de yetiştirdi kambur uşak.
Halide de Kemal'e bir tane yapıştırdı.Kemal'i kovabilirler konaktan.Bu arada Gülizar yılanın teki.Artık iş can almaya kadar geldi.Güllü hamile diye kudurdular ama Halide bile uğraşmak istemedi.büyük ihtimalle de çocuk düştü, bu durumda Kemal de çiftlikten ayrılıyor, yolları tekrar birleşebilir belki Kemalle ama Güllü çocuğa artık sevgi ile değil de acıyarak bakıyor sanki.Aslında Halide ve Kemal bir anda öpüşünce oldu bu iş demiştim ama kötü oldu.Ramazanın da Güllünün arkadaşı Pakize ile evlenmesini istiyorum.Şu çocuğun bir yüzü gülsün artık altın gibi bir kalbi var
:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…