Hanımın Çiftliği Kanal D

kendisini önemsediğimi düşünüp havalara girsin istemedim :roflol::roflol:

Gerçekten kazuletkaydirigubbakcemile3iyi ki bakmamışsın bi şey sanmasın kendini:dilcikar:

Sen izliyo musun? Ben her hafta izleyemiyorum eşimin hafta sonları maçları oluyo..Olmadı mı izliyorum..

diziden sonra.kitabını okumaya karar verdim okudum...kitapta kimin eli kimin cebinde bellisiz valla...dizidekiler çok namuslularmış bu karara vardım:bbo:özellikle güllü muzaffer öldükten sonra hergece başkasıyla birliktesempatiksalakcinni...hııı bide gülüzar az değilmiş vallakafamçokkarıştı

Gerçekten kazuletkaydirigubbakcemile3iyi ki bakmamışsın bi şey sanmasın kendini:dilcikar:

Sen izliyo musun? Ben her hafta izleyemiyorum eşimin hafta sonları maçları oluyo..Olmadı mı izliyorum..

ilk başlarda izliyordum.
dizinin çekim sahnelerini görünce büyüsü bozuldusengözlerimebaksanab

Muzo güllüyü çiftliğe geri getiriyor..Halidenin keyfi kaçıyor,pek hoşnut değil..aklinialirimsmile
Kemalle olan işleri noolcak bu durumda merak ettim..
Güllü o Parizyen ressam bozuntusunu da çiftlikten sepetliycek..ohhhhh...alkisalkisalkis
Güllü, muzoya kemalle halidenin ilişkisini açıklıycak galiba..:1closedeyes:
Oh olsun halideye..iki de tokat atsa iyi olur..kaydirigubbakcemile5

dizi canlanmış görünüyor sositosositosositososito

Şekerim bu dizi..rol icabı..
adam öldürünce katil olmadıkları gibi..

öyle tabii ama hep bu diziler eski Türk filmleri v.s etkisiyle erkeklerin kadınlara böyle davrandıklarına inanıyorum ben çok özendiryor ne yazık ki bazı kesimleri

kardelen canikom bu aksam izliyormuyuz :)) cok guzel bir bölüm olacaga benziyor:) en azindan benim istedigim gibi bir bölüm olacak )

kardelen canikom bu aksam izliyormuyuz :)) cok guzel bir bölüm olacaga benziyor:) en azindan benim istedigim gibi bir bölüm olacak )

İzleyemiyorum maç izliyo benimkibenneyaptımki

kizlar sarkiyi bilen varmi cok güzel yaboshayallersmile
hani muzafferin güllüyü almaya gittiginde calanbilmiyorumkismile

adananın yolları taştan diycem ama değil ,k.paçalıdonlum..sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…