Hanımın Çiftliği Kanal D

Arada sırada izledim ama çok verimli değildi benim için canım..

Güllünün çiftliğe döndüğünü biliyorum her şey daha güzel oldu:sm_cool:

Arada sırada izledim ama çok verimli değildi benim için canım..

Güllünün çiftliğe döndüğünü biliyorum her şey daha güzel oldu:sm_cool:

Sorma cok kuvvetli ve disli döndu gullumuz:))
kötü olan tek sey babasiyla kardeside ciflige yerlesti kafamçokkarıştı

Evet ya onları niye aldı ki muzaffer çiftliğe ama nasılda sevindilerkaydirigubbakcemile3

Tatlım ben izleyemiyorum yine:gitme:

hani muzaffer güllüyü almaya giderken calan müzikmafoldumben yaninda bira bide cigara

sarkiya tamamda bira ve sigara asla:)) simdi diziyi izliyorum canim ama yarin unutmazsam netden bulup o bolumu sarkiyi dinleyecegim merak etdim eger bilirsem ne oldugunu yazarim sana ok

Neler oluyo kızlar dizide azcık anlatın şu garip arkadaşınıza:gitme:

sarkiya tamamda bira ve sigara asla:)) simdi diziyi izliyorum canim ama yarin unutmazsam netden bulup o bolumu sarkiyi dinleyecegim merak etdim eger bilirsem ne oldugunu yazarim sana ok
tamam canimolumunekankayizsmile

daha bise oldugu yok reklam bakiyozsempatiksalakcinni

kiyamam sana :) pek birsey olmadi canim 15 dk oldu baslayali berber guluye gidip babasinin annesini dogdugunden ciflige getirmediklerini soyledi , gulu gidip annesini dedesinden getirdi bu arada halideyi muzo yakalamisti evden cikma yasagi verdi ve halidenin eski nisanlisini cagirdi muzo yanina reklam girdi anaa bende pek birsey olmadi diyordum ama neler olmus:)))))))

Sağolun canım..Muzo kemalle gördümü halideyi :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…