Hanımın Çiftliği Kanal D

kemalin yanına kaçtı. kemalin annesi ağlayınca bavulunu aldı geri dönüyordu. kemal ikna etti geri kemale döndü

Halideyle kemal dışarda konuşurlarken halide ağlıyodu kemal onu ikna etmeye çalışıyodu.
Tavuklar da iki aşığa eşlik ediyordu

-gıd gıd gıdaaaak

delikafadulden

Çiftlikte anladılar halidenin yokluğunu..Muzo ya söyledi yasin ağa..

Bu durum Güllünün hoşuna gitti valla..
Hafiften tebessüm eder hali vardı..

Slinn tatlım çok teşekkür ederim inşallah haftaya izleyebiliriz beraber..opuyorumnanaktan

Kızlar sizinde ellerinize sağlık sayenizde seyretmiş kadar oldum..Hepinize iyi geceleropuyorumnanaktan

fattuma yazık oluyor ama kemal birde ona el atsa ya..kızcağız kemallerin evindeki tüm işleri yaptı dizinin ilk bölümünden beri.demek ki çok hamarat olmamak lazım..

fattuma yazık oluyor ama kemal birde ona el atsa ya..kızcağız kemallerin evindeki tüm işleri yaptı dizinin ilk bölümünden beri.demek ki çok hamarat olmamak lazım..

Kemal halideyi arattırmak için fattumun evine gittiği zaman fattum kızcağız ne heyecanlanmıştı ama sandı ki kemal onu yüzük almaya felan götürüyo

ben ramazana sevindim iyi kalplıyerimseniben,ama güllüye de hayret ettimsempatiksalakcinni,nasıl dayak attıakannehir,bravoalkisalkisalkis,kılıklar da hiç bir şey yapamadılar:lepi:,başka zaman olsa oooeyvahedigeldismile,ama o kadar da heycan yoktubayanssulusmile,kamal de bi kuruş etmıyor bence:hulya:,ha onakaydirigubbakcemile ha buna koşuyor,bilmıyom sevemedim ben bu kemalikötükedihüso

Kemal kapanın elinde kalıyor..Ne çekici adammış..
Kaynana da gelin beğenmiyor..ne ağıtlar yaktı ama..sempatiksalakcinni

Kabak hafız da ramoya tarlayı sattırır,
parasıylada sucuk, bastırna aldırır görürsünüz bak..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…