Hanımın Çiftliği Kanal D

güllüye bak yav tam hanım oldu şimdiklava:.....
eşim bile izlemiyordu ama dün akşamki bölümde takıldı diziyeohaoldumsmile....
hanımın çiftliği asıl bundan sonra başlıyor....guclubacismile
ama babasına vurması filan yakışmadı yani....ne kadar kötü de olsa onca milletin içinde yapmaması iyiydi... Başımıza daş yağacah daş!!!akannehir

Slinn tatlım çok teşekkür ederim inşallah haftaya izleyebiliriz beraber..opuyorumnanaktan

Kızlar sizinde ellerinize sağlık sayenizde seyretmiş kadar oldum..Hepinize iyi geceleropuyorumnanaktan

insallah tatlimm:Saruboceq: sevildigini bil bak butun site buraya doldu sana dizi anlatacaz die kaydirigubbakcemile3

insallah tatlimm:Saruboceq: sevildigini bil bak butun site buraya doldu sana dizi anlatacaz die kaydirigubbakcemile3

Canım benim:1hug:

Bugün tekrarı vardı..İzlemeye başladım..Öyle güzel anlatmışsınız ki bütün sahneler tanıdık geldi seyrederkenkaydirigubbakcemile3

Bugün tekrarı vardı..İzlemeye başladım..Öyle güzel anlatmışsınız ki bütün sahneler tanıdık geldi seyrederkenkaydirigubbakcemile3

bende gordum bugun canim tekrarini ve hemen yazacaktim burda sana ama siteyi acamadim bir turlu(

Bu dizide ne tam kötü var ne tam iyi, herkes hem iyi hem kötü.
O yüzden ilginç geliyor bana.
Babayla abi hariç.

bence güllü iyi yaptı zaten onu baba olarak görmüyorki o kadar cektirdiği eziyet yetmezmiş bgibi birde çitliğe yerleşcek halleri yoktu bir kere adamda acıma yokvarsa yoksa kendisi illa dünyaya getirmesine vesile oldu diye baba olunmaz babalık görevini yerine geitrmiyorsa ona baba denmez bence iyi yaptı bi dersi hakediodu o adam o kardeşini biraz dövseydi keşke

Teşekkür ederiz.kaydirigubbakcemile5.kızım, biz iyi anlatıcılarız..alkisalkisalkis
sahne sahne anlattık bişey kaçırma diye..yerimseniben

evet asıl abisi gıcık yaa onu az dövdüüü hele konuşmalarıı deli edıyor insanıı...

ay babasina vururken icim ciz etti yani halada tuhaf oluyorum..
babasi kötü filanda ya nasil vurdu icim acidi resmen

Teşekkür ederiz.kaydirigubbakcemile5.kızım, biz iyi anlatıcılarız..alkisalkisalkis
sahne sahne anlattık bişey kaçırma diye..yerimseniben

Gerçekten çok güzel anlatmışsınız tekrarını seyretmesem de olurdu yanialkisalkisalkis

Özel bölüm çıkacakmış

bu ara vermeleri de baydı valla diziden bişey anlamadık lmaz:

Bildigim kadariyla kitapta ve dizide de Gullu'nun babasi ve abisi uvey. Yani gercek babasi ve abisi degil.
Ben o dayak sahnesinde duygulandim hatta. Gullu icinde biriktiridigi ofkeyi disariya birakti, hamilelikte var tabii. Hersey ust uste geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…