Slinn tatlım çok teşekkür ederim inşallah haftaya izleyebiliriz beraber..opuyorumnanaktan
Kızlar sizinde ellerinize sağlık sayenizde seyretmiş kadar oldum..Hepinize iyi geceleropuyorumnanaktan
insallah tatlimm:Saruboceq: sevildigini bil bak butun site buraya doldu sana dizi anlatacaz die kaydirigubbakcemile3
Canım benim:1hug:
Bugün tekrarı vardı..İzlemeye başladım..Öyle güzel anlatmışsınız ki bütün sahneler tanıdık geldi seyrederkenkaydirigubbakcemile3
Canım benim:1hug:
Bugün tekrarı vardı..İzlemeye başladım..Öyle güzel anlatmışsınız ki bütün sahneler tanıdık geldi seyrederkenkaydirigubbakcemile3
bence güllü iyi yaptı zaten onu baba olarak görmüyorki o kadar cektirdiği eziyet yetmezmiş bgibi birde çitliğe yerleşcek halleri yoktu bir kere adamda acıma yokvarsa yoksa kendisi illa dünyaya getirmesine vesile oldu diye baba olunmaz babalık görevini yerine geitrmiyorsa ona baba denmez bence iyi yaptı bi dersi hakediodu o adam o kardeşini biraz dövseydi keşke
Teşekkür ederiz.kaydirigubbakcemile5.kızım, biz iyi anlatıcılarız..alkisalkisalkis
sahne sahne anlattık bişey kaçırma diye..yerimseniben
Gerçekten çok güzel anlatmışsınız tekrarını seyretmesem de olurdu yanialkisalkisalkis
bu hafta yeni bölüm yok bildiğim kadarıylaa.:hulya:
Evet yeni bölüm 2 nisandaymış kızlar reklamlarda gösterdi.
Muzaffer rahmetli oluyomuş
(erken öldürdüler adamı yaaaa
Evet ya film erken mi bitecek acaba mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?