Hanımın Çiftliği Kanal D

kemalin gözaltına alınacağını yazmıştım tüyo olarak doğru çıktı buralardan başka haber öğrenim şu katil meselesine çözüm getirim :1ninca::1ninca:

hayatım kitaba göre yılmaz olmalıydı ama dizide yılmaz olay anında nezaretteymiş
o değil yani

anladım canım evet doğru aslında ee o zaman habib kimCADIARZUay en iyisi üşenmeden açıp eski filmi izlemek böylece habib kim buluruz:jeyyar:

kemalin gözaltına alınacağını yazmıştım tüyo olarak doğru çıktı buralardan başka haber öğrenim şu katil meselesine çözüm getirim :1ninca::1ninca:

Hemen yarın sete gidiyosun katil kim öğreniyosun bize söylüyosunaklinialirimsmilebenneyaptımki

erkan petekakaya fötr şapkayı takp geldi rolü neydi muzafferin ruhuna fatiha okumak mı
:sm_confused::sm_confused:

Hemen yarın sete gidiyosun katil kim öğreniyosun bize söylüyosunaklinialirimsmilebenneyaptımki

geçenlerde ordaydım adanada çektikleri yerler belli sürekli oyuncularada denk geliyoruz ama sormaya utanıyorum bilmiyorumkismile
ramazanda bizim burada oturuyor bilünmmüü kardelen tezze :1closedeyes:

geçenlerde ordaydım adanada çektikleri yerler belli sürekli oyuncularada denk geliyoruz ama sormaya utanıyorum bilmiyorumkismile
ramazanda bizim burada oturuyor bilünmmüü kardelen tezze :1closedeyes:

Ayyyy çok tatlı o bilünmüüüüü git öp kız benim için de ki kardelen için öpimsempatiksalakcinni

kemali öpsem daha iyiydi :asigim:
20 nisanda çekimin yapıldığı köye de gidilecek

Kemali de öp..Dizinin bütün erkeklerini öpebilirsin benim için :roflol:Reşit hariçkafamçokkarıştıBi de güllünün babasıyla abisi hariçkafamçokkarıştı

erkan petekakaya fötr şapkayı takp geldi rolü neydi muzafferin ruhuna fatiha okumak mı
:sm_confused::sm_confused:

bence bu öngösterimdi ilerleyen bölümlerde rolü artar kesin
artmazsa da çok saçma olur ne o öle beş saniye göründü kayboldu :umursamaz:

Kemali de öp..Dizinin bütün erkeklerini öpebilirsin benim için :roflol:Reşit hariçkafamçokkarıştıBi de güllünün babasıyla abisi hariçkafamçokkarıştı

onlarıda öperim bulaşmışken ne olacak :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Benim tahminim Muzafferi Halide nin eski nişanlısı vurdu. Adam bir taşla iki kuş vuracak böylelikle.. Hem Muzafferi öldürecek hem de suçu Kemal in üzerine atacak ki Halide ve çiftlik buna kalsın...
Kasketi bulma olayına gelince de eski nişanlısı zaten daha önce görmüştü Halideyle Kemal i buluşurlarken falan. o esnada kasketi almış olabilir diye düşünüyorum..

halide der heralde kemalin bütün gece onla oldugunu yani onunlaydi sanirsam

acaba ortağı çıkmasın ,muzo nun katili ....?
mutluluk cnmsenin dediğinide düşündüm ,o da olabilir boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…