Hanımın Çiftliği Kanal D

ohaoldumsmile ohaoldumsmile

Bi denk gelemiyorum oynadıgı günlere ya,
tam ha simdi seyredicem dedigim anda ya yeni bölüm yok yada tekrarı :mymeka:

Ben de bu akşam rahat rahat izliyim maç yok diyodum dizi de yokmuşmafoldumben

naniknaniko zaman özgü zalak..totosu kalkmışşş..iki axes reklamı çekti diyemi bu tafra..:dilcikar:

öyle cnmkaydirigubbakcemile5 yanına kimseyi yaklaştırmıyor :mymeka:mehmet aslantuğ yılların oyuncusu ama adana sıcağında şemsiye açıyorlardıkimse yorulmasın die sıcakta sizde insansınız yorulmayın diyordu vereliniortakkendi arabasını getiriyordu beni arayın ben nerde olsam gelirim diyordu:asigim: özgü böle değil:mymeka::mymeka:

muzafferin katili ortaya çıkmazsa çok saçma olur. uzattıkça uzattılar izleyici beklentiye girdi. sonra ne olacak katil yok. oldu. :umursamaz:

bencede cok sacma olur...
cocuk oyuncagi gibi oldu diziler hepsi sacmalamaya basladi dizileri uzatabilmek adinalmaz:

asil adam valla..bir kez daha sempati duydum kendisine..boshayallersmile
muzaffere silahı çeken el YÖNETMENİN ELİYMİŞ :roflol::roflol:

Aaaaa..yönetmense katil..kendini buldurmaz tabeeeee..laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

asil adam valla..bir kez daha sempati duydum kendisine..boshayallersmile

:asigim::asigim:
Aaaaa..yönetmense katil..kendini buldurmaz tabeeeee..laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

yönetmenin hinliği aklinialirimsmilebizde kimin eli diye düşünüp duruyoruz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…