Hanımın Çiftliği Kanal D

ya benim kociş muzafferin vurulduğu bölümde söylemişti bana bunun katili bulunamayacaktı galiba diye. koskoca muzo dinçaslan kimvurduya gidecek.

güllünün üstüne mi kalacak ne?

Ya gercek katil bulunmazsa, bu gelmis gecmis en sacma senaryo olur..
Cunki gecmis bolumlerde kasten seyirciyi katilin kim olduguna diar meraka suruklediler..

Polis diyaloglari, arastirmalar.. Suphlenmeler vs. iyice bizi dusuncelere soktular

Ardindan katil belli olmadan dizi devam ederse, dizi iyice anlamini yitirecek..

katil bulunana dek seyretmiyelim diziyi ,protesto edelim..:lepi:
seyredilmeyince mecburen birini katil yaparlar..a.skaydirigubbakcemile3

bu hafta verirler inşallah fragmanıda çıkmıo ki hemen çatlatırlar insanı sempatiksalakcinni

ben bir tahminde bulunayım o vakittt
Hemşire (muzonun kardeşi oluyor) nin eski nişanlısı bence...
zaten muzoya gıcık oluyordu ya...

halideye iyice gıcık oldum yaa
yasin ağa da onun lafına uyarsa yazıklar olsun
bence kemal bu işi çözecek, çıkaracak güllüyü hapisten :gitme:

Halide'ye bak.. Yigenine de acimiyor hic.. Ne soguk kanliymis.. Mal mulk bana kalsin diye masum bir insani, ustelik yengesini hamile hamile hapis hayatina mahkum etmeye razi..

Halbuki Gullu yine kapisini acti Halideye..

Insallah Kemal cozer bu isi.. Pisirik kalirsa gozumden duser valla

Zalim Halide.alsanaalsanasmile.KAynanası ona iyi yapıyormuş ohhhh.guclubacismile.keşke saçını başını yolsaymış..aklinialirimsmile

27. Bölüm Özet

Güllü cezaevinde

Muzaffer Bey’i öldürmekle suçlanan Güllü, cezaevine giriyor. Muzaffer Bey’e sıkılan kurşunların, Güllü’nün silahından çıkmış olması, bu cinayetteki “katil kim?” sorusunun cevabı olmuştur. Bir kişi hariç, herkes Güllü’nün katil olduğunu düşünmektedir. Kemal, bu cinayeti Güllü’nün yapabileceğine asla inanmamaktadır.
Henüz daha Muzaffer’in acısı dinmeden yaşanan bu talihsiz olay Güllü’yü içinden çıkılmaz bir duruma sokmuştur. Artık Güllü için hapishanede yeni bir dönem başlamıştır.
Abisini Güllü’nün öldürdüğüne inanan Halide, bu durumun ardından tüm kozlarını elinde toplar. Fırsatı kaçırmak istemediği için de biran önce Kemal ile beraber çiftliğe taşınmak ister.
Peki gerçekten katil Güllü müdür? Yoksa birileri gerçeği bildiği halde suçu Güllü’ye mi atmak istemektedir

Artik katil belli olsun ama.. Garip Gullu ve dertli hapis gunleri diye uzatirlarsa dusup bayilacam akannehir

Catlatmasinlar dimi artik alsanaalsanasmile

bence de halide ve gullu birbirine cok acimasiz davraniyor.

bu dizide bende buna dayanamiyorum

halide hadi gulluye acimadi yigeninide önemsemedi sucsuz bir insan hapse girerse abisinin katilide elini kolunu salaya sallaya gezmeyecekmi ? CADIARZU acaba kendimi oldurtdurdu abisini CADIARZU bu yaptiklarindan sonra bôyle düsünmeden edemedim :1closedeyes:

Bende tam onu dusunuyordum..

Ya katilin bulunmasini istemiyor, ya da katilin kim oldugunu biliyor bilmiyorumkismile

Iyice arapsacina dondu kaydirigubbakcemile3

tam da halideyi sevmeye başlamışken hiç olmadı ama bu yaptığı.. şiddetle kınıyorum kendisini lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…