Hanımın Çiftliği Kanal D

kızlar katil her kimse güllüye silah alındığını ve hangi silahın güllünün olduğunu bilip güllüye gıcık olan biri. çünkü suçu ona atmak istiyor gibi. agata kristi olduk resmen. ama bu katil bulma olayını bayaa bi uzatırlar gibi geliyor. yani birkaç bölüm bizi çatlatıcaklar.

kızlar katil her kimse güllüye silah alındığını ve hangi silahın güllünün olduğunu bilip güllüye gıcık olan biri. çünkü suçu ona atmak istiyor gibi. agata kristi olduk resmen. ama bu katil bulma olayını bayaa bi uzatırlar gibi geliyor. yani birkaç bölüm bizi çatlatıcaklar.

Güllüye gıcık kim var şu Renan mıydı neydi hani muzonun eski nişanlısı o yaptı o zamanCADIARZU

Benceeee söylüyorum katil.....Halidenin eski nişanlısı.....

Güllüyü devre dışı bırakıp Halideyle mallara sahip olsunlar diye yapmıştır..Muzafer en son onu görünce NOLDU BU SAATTE SENıN BURDA NE ıŞıN VAR ,bıŞEYMı OLDU DıYOR..bence o..

bence şu muzonun ortagı ve o şişman adamda bişeyler var gibi çünkü ortagının evini aramaya geldiklerinde adam çok telaşlandı ve oşişman adam onu yatıştırmaya çalıştı hani sakin ol bellli etme der gibiydi işlerini yapıp gitsinler sakin ol acık verme der gibiydi ama yinede bilemyecem öldüren şeyde oalbilir kemalin arkadası ahmet varya oda olabilir dünkü bölümde biraz onda bişeyler var gibi geldi sonucta evi bilenlerden biride o

habib kim yaaa..şu kabak hafızın adı olmasın..ne alakaysa o geldi aklıma..

habib kim yaaa..şu kabak hafızın adı olmasın..ne alakaysa o geldi aklıma..

canım habib romanda muzafferin düşmanı ve onu vuran kişi
ama bizim dizide o karakterin adı yılmaz
biz habib die birini tanımıyoruz yani
bu katil polis işini de gerçekten çok uzattılar
bu sezon çıkar mı ortaya acaba bilmiyorumkismile

6 yaşındaki kızım ..muzafferin öldüğü sahnede nasıl ağlıyordu yavrum benimm...mendili aldı eline gözünün yaşını burnunu sile sile izliyor...bide anne niye öldüü ben çok seviyodum muzafferi diyo...resmen hıçkırıklara boğuldu..açıklamasını yapmaya çalıştım rol yapıyolr gerçekten ölmedi diye...:teselli:

katılıyorum arkadaşım,her kim vurdu ise muzafferi,evi çok iyi bilen,muzonun o an evde olmadığını da:1ninca:,ve bi bölümde hani katil dolaba gidiyordu ya,orda erkek tipi,saçı kısa,ve zayif birisi,bence ya eski halidenin nişanlısı,yada yaşlı adam yahsin ağa,başkasını düşünmıyorumsempatiksalakcinni,ikisinin de çok ciddi kinlar vardı,hatta yahsin ağa son zamanda çok içirlenmişti:kahve:,ve son o muzoyu hastane de gördü:uhm:,o kaldı yanında,tam adam toporlanıyordu,dr iyileşiceklerini büyük ihtimal verdiler:sm_confused:,hop adam öldüsengözlerimebaksanab,çok garip değilmı?CADIARZU

katılıyorum arkadaşım,her kim vurdu ise muzafferi,evi çok iyi bilen,muzonun o an evde olmadığını da:1ninca:,ve bi bölümde hani katil dolaba gidiyordu ya,orda erkek tipi,saçı kısa,ve zayif birisi,bence ya eski halidenin nişanlısı,yada yaşlı adam yahsin ağa,başkasını düşünmıyorumsempatiksalakcinni,ikisinin de çok ciddi kinlar vardı,hatta yahsin ağa son zamanda çok içirlenmişti:kahve:,ve son o muzoyu hastane de gördü:uhm:,o kaldı yanında,tam adam toporlanıyordu,dr iyileşiceklerini büyük ihtimal verdiler:sm_confused:,hop adam öldüsengözlerimebaksanab,çok garip değilmı?CADIARZU

kaldı mı yanında güllü ben kalırım diyordu,sonrasını kaçırdım..Acaba yasin ağa da olabilir mi?ne çok zanlı var..

yasin ağa yapmaz ya adam bebekliğini bilio muzafferin ama halidenin eski nişalısı ilk bölümde günlüğüne bişeyler yazmıştı çok da iyi nyetli değlgi hani gözükmedide zaten son bölümlerde o mu ki??

yasin ağa yapmaz ya adam bebekliğini bilio muzafferin ama halidenin eski nişalısı ilk bölümde günlüğüne bişeyler yazmıştı çok da iyi nyetli değlgi hani gözükmedide zaten son bölümlerde o mu ki??

Bende boyle dusunuyorum ama oyleyse jandarma bulamayacak..

Gullu'yu nasil alip goturduler, yazik akannehir kaydirigubbakcemile

erkan petekkayada diziye dahil olmuş acaba hangi rolde? birde ben zekaiden şüpheleniyorum hareketleri çok yapmacık ve şüphe çekici görürsünüz bak kızlar katil o çıkacak

kemal de ne saf ezik bir tip ya, ölecek başkalarını düşünmekten.halideye tuttu eve geri dön dedi.insan karısına eve geri dön der mi ya? İyi görünücem paranın peşinde olmayacağım diye kendini sefil etti.O senin eşin artık nereye gidersen git sen de gideceksin onunla beraber.güllü bağırıyor buna, hayır ben yapmadım o saatte evdeydim diyemiyor, sakin sakin ben değilim diyor.halide olmasa az daha ipe gidecekti.katil selimin de ekmeğine yağ sürülecekti.:umursamaz:bu arada güllünün göz altına alınması da bir iki bölüm gider...

kemal de ne saf ezik bir tip ya, ölecek başkalarını düşünmekten.halideye tuttu eve geri dön dedi.insan karısına eve geri dön der mi ya? İyi görünücem paranın peşinde olmayacağım diye kendini sefil etti.O senin eşin artık nereye gidersen git sen de gideceksin onunla beraber.güllü bağırıyor buna, hayır ben yapmadım o saatte evdeydim diyemiyor, sakin sakin ben değilim diyor.halide olmasa az daha ipe gidecekti.katil selimin de ekmeğine yağ sürülecekti.:umursamaz:bu arada güllünün göz altına alınması da bir iki bölüm gider...

Zalaaaakk..

[/COLOR]
kaldı mı yanında güllü ben kalırım diyordu,sonrasını kaçırdım..Acaba yasin ağa da olabilir mi?ne çok zanlı var..
tatlım o güllüye eve gidin biraz dinlenin çocuğnuz için dedi,güllü istemeden gitti,sabah ta yahsin ağa çifliğe vefat haberi getirdi,güllü çildırdı,kriz geçirdi,(vallah ne yalan soyleyim içim gitti o an,ben benim eşim olmadan hayatımı düşünemıyorum),ama son zamanlarda yahsin ağa çok içirlenmiş muzzafere,daha doğrusu güllüye,ama muzo bütün güllünün isteklerini yerlerine gitirmiş için,ben ce o,birde o karanlıkta katilin dolaba rahat bir şekilde yonlemesi(resmen evi avucu içi gibi biliyor),bir de muzonun şaşırmasını,bu saate senin ne işin var burda?(bence ya yahsin yada selim halidenin eski nişanlısı,zaten onun niyeti de vardı:kahve:)

cemsir.jpg

Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.
Mehmet Cevik -CEMSIR

Plato Film Okulu Eğitim Müdürlüğü görevini sürdürmekte aynı zamanda Sahne dersleri vermekte.
HAKI BICICI--Dizideki adini hatirlayamadim fisfisfis

hakan_boyav_1_1252303627.jpg

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'den mezunu...
Hakan Boyav--fisfisfis

Cok guzel rol yapiyolar kim der bunlar egitimli insanlarr:roflol:

Bencede muzafferi halidenin eski nisanlisi vurdu ama evdeki silahi nasil aldi vurduysa diyede dusunuyorum CADIARZU

Birde aklima o muzaffere asilan kadin geliyo,en son onunla tartismisti madam..... franszca konusan ressam kadin adini hatirlayamadim...Zaten olduruldugu gece katili gorunce,muzaffer''daha yeni ayni masadaydik burada ne isin var senin''dedi ve beng bengkötükedihüso

Back
X