- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
fisfissfiskos
olumunekankayizsmile
:1shok:
delikafadulden
:sinifsinif:
akannehir
eyvahedigeldismile
lmaz::mymeka:
yaaa iste bele
Vay vay vay vayyyyy demek öyleCADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fisfissfiskos
olumunekankayizsmile
:1shok:
delikafadulden
:sinifsinif:
akannehir
eyvahedigeldismile
lmaz::mymeka:
yaaa iste bele
kızlar katil her kimse güllüye silah alındığını ve hangi silahın güllünün olduğunu bilip güllüye gıcık olan biri. çünkü suçu ona atmak istiyor gibi. agata kristi olduk resmen. ama bu katil bulma olayını bayaa bi uzatırlar gibi geliyor. yani birkaç bölüm bizi çatlatıcaklar.
habib kim yaaa..şu kabak hafızın adı olmasın..ne alakaysa o geldi aklıma..
habib kim yaaa..şu kabak hafızın adı olmasın..ne alakaysa o geldi aklıma..
katılıyorum arkadaşım,her kim vurdu ise muzafferi,evi çok iyi bilen,muzonun o an evde olmadığını da:1ninca:,ve bi bölümde hani katil dolaba gidiyordu ya,orda erkek tipi,saçı kısa,ve zayif birisi,bence ya eski halidenin nişanlısı,yada yaşlı adam yahsin ağa,başkasını düşünmıyorumsempatiksalakcinni,ikisinin de çok ciddi kinlar vardı,hatta yahsin ağa son zamanda çok içirlenmiştikızlar katil her kimse güllüye silah alındığını ve hangi silahın güllünün olduğunu bilip güllüye gıcık olan biri. çünkü suçu ona atmak istiyor gibi. agata kristi olduk resmen. ama bu katil bulma olayını bayaa bi uzatırlar gibi geliyor. yani birkaç bölüm bizi çatlatıcaklar.
katılıyorum arkadaşım,her kim vurdu ise muzafferi,evi çok iyi bilen,muzonun o an evde olmadığını da:1ninca:,ve bi bölümde hani katil dolaba gidiyordu ya,orda erkek tipi,saçı kısa,ve zayif birisi,bence ya eski halidenin nişanlısı,yada yaşlı adam yahsin ağa,başkasını düşünmıyorumsempatiksalakcinni,ikisinin de çok ciddi kinlar vardı,hatta yahsin ağa son zamanda çok içirlenmişti,ve son o muzoyu hastane de gördü:uhm:,o kaldı yanında,tam adam toporlanıyordu,dr iyileşiceklerini büyük ihtimal verdiler:sm_confused:,hop adam öldüsengözlerimebaksanab,çok garip değilmı?CADIARZU
yasin ağa yapmaz ya adam bebekliğini bilio muzafferin ama halidenin eski nişalısı ilk bölümde günlüğüne bişeyler yazmıştı çok da iyi nyetli değlgi hani gözükmedide zaten son bölümlerde o mu ki??
kemal de ne saf ezik bir tip ya, ölecek başkalarını düşünmekten.halideye tuttu eve geri dön dedi.insan karısına eve geri dön der mi ya? İyi görünücem paranın peşinde olmayacağım diye kendini sefil etti.O senin eşin artık nereye gidersen git sen de gideceksin onunla beraber.güllü bağırıyor buna, hayır ben yapmadım o saatte evdeydim diyemiyor, sakin sakin ben değilim diyor.halide olmasa az daha ipe gidecekti.katil selimin de ekmeğine yağ sürülecekti.:umursamaz:bu arada güllünün göz altına alınması da bir iki bölüm gider...
tatlım o güllüye eve gidin biraz dinlenin çocuğnuz için dedi,güllü istemeden gitti,sabah ta yahsin ağa çifliğe vefat haberi getirdi,güllü çildırdı,kriz geçirdi,(vallah ne yalan soyleyim içim gitti o an,ben benim eşim olmadan hayatımı düşünemıyorum),ama son zamanlarda yahsin ağa çok içirlenmiş muzzafere,daha doğrusu güllüye,ama muzo bütün güllünün isteklerini yerlerine gitirmiş için,ben ce o,birde o karanlıkta katilin dolaba rahat bir şekilde yonlemesi(resmen evi avucu içi gibi biliyor),bir de muzonun şaşırmasını,bu saate senin ne işin var burda?(bence ya yahsin yada selim halidenin eski nişanlısı,zaten onun niyeti de vardı[/COLOR]
kaldı mı yanında güllü ben kalırım diyordu,sonrasını kaçırdım..Acaba yasin ağa da olabilir mi?ne çok zanlı var..