Hanımın Çiftliği Kanal D

Ayy Halideye cok sinir oldum biri ona haddini bildirse keske :47:

Her tur yasa disi isi oldu hala ortalikta fink atiyo :47:

evet yaa bide kemale senin ne işin var burda sen hala benim kocamsın unutma demiyo mu:60:yuh dedim yaa sen evli halde elalemden çocuk peydahlarken iyi ama:41:insan biras tırsar ya ben o kadar halt karıştırdım bi kenara çekiliyim göz önünde durmayım yok ama haspam:63:

evet yaa bide kemale senin ne işin var burda sen hala benim kocamsın unutma demiyo mu:60:yuh dedim yaa sen evli halde elalemden çocuk peydahlarken iyi ama:41:insan biras tırsar ya ben o kadar halt karıştırdım bi kenara çekiliyim göz önünde durmayım yok ama haspam:63:

ay sorma baslarda aciyordim hatta Gullu'ye kiziyordum neler yapti kadina diye..

Sonra kadin baya baya haydut cikti, her halti karistirdi.. Hamile haliyle gelmis ahkam kesiyor..

of ne zaman toparlayacaklar bu durumu, surekli kotuye gidiyorlar, her bolum bir umut bekliyorum isler duzelecek diye ama daha da kotuye gidiyor...

ay sorma baslarda aciyordim hatta Gullu'ye kiziyordum neler yapti kadina diye..

Sonra kadin baya baya haydut cikti, her halti karistirdi.. Hamile haliyle gelmis ahkam kesiyor..

of ne zaman toparlayacaklar bu durumu, surekli kotuye gidiyorlar, her bolum bir umut bekliyorum isler duzelecek diye ama daha da kotuye gidiyor...

valla btün dizilerde öle; öyle bir geçer zman ki de mesude,karolin fatmagülde yaşaranlar bunda halide maşallahları var yani hepsi kan kusturuyolar millete ama kendi tuzları kuru.benimde sinirim bozuluyo bi hafta izliyosam bi iki hafta izlemiyorum koptum yani:19:

valla btün dizilerde öle; öyle bir geçer zman ki de mesude,karolin fatmagülde yaşaranlar bunda halide maşallahları var yani hepsi kan kusturuyolar millete ama kendi tuzları kuru.benimde sinirim bozuluyo bi hafta izliyosam bi iki hafta izlemiyorum koptum yani:19:

Iste bende bi umut izliyorum ki ins. baslarina bisey gelirde icimin yaglari erir diye ama nafile :19:

Dizilerde en nefret ettigim seydir, adaletsizlik

Yaprak Dokumunde Necla ve Ferhunde de oyle ucuz kurtuldular :19:

halide iyice haddini aştı artık. :47:
kadın diyo çiftlik benim olsun, herkez benden uzak olsun.
oysa ekrem her konuda yanında olmuştu.
tekrar zor duruma düşerse halide inşallah kimse yardım etmez.
tek başına çürüsün çiftliğinde.
:63:

ya halideyi zerre sevmem ama kaza sonucunda bebeğini düşürecek gibi geliyor inşallah düşürmez ya
kimsesi kalmadı zaten ekrmeide uzaklaştırdı salak:57:

dunku bolum cok heyecanliydi. halide bebegini dusurecek, gullu de ciftligi alamayacak bence.
merak ediyorum tekrar ciftligi almak nasil bir yol izleyecekler.

Daha çiftliği almamış mıydı ya,almaya mı gidiyorlardı daha?Ben orayı kaçırmışım.Eğer almadıysa,saf,Halide bebeği düşürecek ve çiftliği alamayacak.Halide daha da kinlenir bundan sonra.

Ben son bolumu netten izledim, sonunda arabayi yana cevirdi ama durdumu devam mi ediyordu goremedim.

Ciftligi devretmisti bile oyle degilmi? Cunki herseyi kaybettin diyordu Gullu, hem istedigin oldu gibi laflar ediyordu Halide. Ins. dusurmez cocugu, diziyi yavas yavas bitirsinler cok uzadi artik, sacmaliyorlar

Ben son bolumu netten izledim, sonunda arabayi yana cevirdi ama durdumu devam mi ediyordu goremedim.

Ciftligi devretmisti bile oyle degilmi? Cunki herseyi kaybettin diyordu Gullu, hem istedigin oldu gibi laflar ediyordu Halide. Ins. dusurmez cocugu, diziyi yavas yavas bitirsinler cok uzadi artik, sacmaliyorlar

son reklamdan sonrasını ben izlemedim. muhtemelen kaza yaparlar. güllü çiftliği devretmişti canım. halide tekrar güllüye vercekti şantaj üzerine.çok uzadı evet. ama yinede izlettiriyor kendini

son reklamdan sonrasını ben izlemedim. muhtemelen kaza yaparlar. güllü çiftliği devretmişti canım. halide tekrar güllüye vercekti şantaj üzerine.çok uzadı evet. ama yinede izlettiriyor kendini

Oyle bende izliyorum ama aslinda herkese kiziyorum. Yani hic kimse hakli degil.
Ortaligi bi hirs almis burumus. Acirim acirim rahmetli Muzaffer beye acirim :9: karisi kardesinin kocasina goz dikmis durumda, yani eski sevgilisiyle birlikte. Halbuki Muzaffer bey Halideyi bu yuzden mirasindan ve ciftlikten mahrum etmisti.. Kotu olan Halide oldu simdi de. Surekli bi cekisme var.. ne zaman hak yerini bulacak diye bekliyorum ama nafile :19: iyi bi final yapsalar barii

ay bu arada su Asuman bozuntusuna sinir oldum geldi yerlesti Cemsirin evine

Resmen para tirtikliyor, guzel olsa bari, bence kendi karisi daha guzel:41:

valla nihayet bitiriyorlar,baştan beğendim bu diziği sonra ise saçmalamışlar,tadı kaçmıştır,inşl son bölüm güzel yaparlar:68:

gülizara bakın :))))))))))muhahaha

Meyhane sahnesine bende guldum ama acidim bee ne hallere dustu

Asil Seher'in abisine uzuldum, Halide hep akliyor kendini olan ona oldu

Bu arada eskiden kaldigi eve gitti, ev piril piril, bi toz bile yok, cicekler sulanmis bakilmis felan...

annamadim yani :27:

guzel bi final yapsalar bari..

Back
X