- 11 Kasım 2009
- 1.732
- 34
- 118
ben izledimm![]()
Ayy Halideye cok sinir oldum biri ona haddini bildirse keske

Her tur yasa disi isi oldu hala ortalikta fink atiyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben izledimm![]()
Ayy Halideye cok sinir oldum biri ona haddini bildirse keske
Her tur yasa disi isi oldu hala ortalikta fink atiyo![]()
evet yaa bide kemale senin ne işin var burda sen hala benim kocamsın unutma demiyo muyuh dedim yaa sen evli halde elalemden çocuk peydahlarken iyi ama
insan biras tırsar ya ben o kadar halt karıştırdım bi kenara çekiliyim göz önünde durmayım yok ama haspam
![]()
ay sorma baslarda aciyordim hatta Gullu'ye kiziyordum neler yapti kadina diye..
Sonra kadin baya baya haydut cikti, her halti karistirdi.. Hamile haliyle gelmis ahkam kesiyor..
of ne zaman toparlayacaklar bu durumu, surekli kotuye gidiyorlar, her bolum bir umut bekliyorum isler duzelecek diye ama daha da kotuye gidiyor...
valla btün dizilerde öle; öyle bir geçer zman ki de mesude,karolin fatmagülde yaşaranlar bunda halide maşallahları var yani hepsi kan kusturuyolar millete ama kendi tuzları kuru.benimde sinirim bozuluyo bi hafta izliyosam bi iki hafta izlemiyorum koptum yani![]()
Ben son bolumu netten izledim, sonunda arabayi yana cevirdi ama durdumu devam mi ediyordu goremedim.
Ciftligi devretmisti bile oyle degilmi? Cunki herseyi kaybettin diyordu Gullu, hem istedigin oldu gibi laflar ediyordu Halide. Ins. dusurmez cocugu, diziyi yavas yavas bitirsinler cok uzadi artik, sacmaliyorlar
son reklamdan sonrasını ben izlemedim. muhtemelen kaza yaparlar. güllü çiftliği devretmişti canım. halide tekrar güllüye vercekti şantaj üzerine.çok uzadı evet. ama yinede izlettiriyor kendini
gülizara bakın :))))))))))muhahaha