Hanımlar 4+2 hamileyim kese yok

macerahhh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2020
4
0
36
35
Merhaba hanımlar sat 14 ocak 12 şubatta beta hcg 104 çıktı ardından kahverengi akıntı başladı çok az pembe kan sonra kahverengi akıntım 2 gün sürdü.16 şubatta dün kan verdim betam 429 çıktı 4 gün oldu fakat yüksek gelmedi bana kese de görünmedi akıntı geldiği zaman kasıklarım çok ağrıyordu şimdi akıntım sarı ama ağrı sızı yok sadece göğüslerim hassas acıyor o kadar kese gözükmemesi beni endişelendiyor cuma tekrar doktora gidicem betam düzenli artmamış değil mi

merhaba kesenin görünmesi için daha erken betanın 1500lerde olması lazım ki vajinal görünsün. karından görünmesi için daha da yüksek olması lazım. geç döllenme de olabilir. siz iki günde bir kan vermeye devam edin aslında 12'sinden 16'sına 4 günde 4 kat artmış artışınız iyi gibi duruyor. ancak kanamalarınız için gitmediyseniz mutlaka doktorunuza görünün.

Kanamam olduğu söyledim kesildi dedim dün baktı alttan küçük bir miyom var dedi o da önemli bişey değil dedi kanama falan yok göremiyorum dedi bende de ağrı olmayınca beta da düzgün artmamış gibi geldi bana ama siz öyle diyince heyecanlandım sanki bişeyler ters gidiyor gibi kese için erken olabilir dediğiniz gibi betanın 800 falan olması lazım dedim galiba o korkuttu beni cumaya kadar nasıl beklicem bilmiyorum teşekkür ederim sizi de biraz olsun ferahladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…