merhaba canım
benim dr.um Orhan Hoşgör
2 bebeğime hamileyim memnunum doktorcumdannn
özel muayenehanesi var ama doğumu andevada yapıcam kısmetse
andevayla anlaşması var
sorularıma cevap alıyorum,gayet mutlu oluyoruz orhan beyi görünce eşimle
çok pozitif bir insan
ne zaman sıkıntım olsa cepten çok rahat arayabiliyorum ve rahatsız olmuyorum
umarım gönlüne göre bir dr.bulursun cnm yerimseniben
tıpta dogum yapmak ıstersen kesınlıkle ınanç bey ozel hastane olarakda medıkalı dusunursen ünal yirmıbes andeva topcuları dusursenkı ben oraya gıdıyorum doktorum eda sımsek ben cok memnunum herkesede soluyorum
ve cevremden duydugum kadarıylada gurkan zorlu ben gıtmedım gurkan beye ama cok ıı oldugunu soledıler
ali fuat şengör vitale hastanesinde yerimseniben
çok teşekkür ederim.ilaç gibi geldi bu bilgi.ikiye indirgedim sonunda dr.u.ya ünal bey yada ali fuat bey.teşekkürler.a.s.
bence ali fuat beye gitti canım... buradaki doktorların hepsi paracı ve bilgisiz.. ali fuat bey benim doktorumdu.. inan çok memnun kalırsın...
ilgim 120 tl ödüyoruz
ilgim
neden sormuyorsun ki canım
ben sorarım doğrusu 20-30 önemsiz tabide neden ama dimi
açık açık konuşmakta fayda var bence
senin dr.un kimdi canım
figen hn.doğu garajında mua.olansa şayet benim ark.normal doğum yaptı 2.000 almış ve 2 sene önce şok geçirdim duyunca
nigo bende öyle duydum aşırı ücret alıyor diye. ben suat kayaalpe gidiyorum sigortanın dr u. bi daha gittiğimde sorayım ama muhtemelen yok olurmu vs derler. sezaryene kendisi gircek ama normale nöbetim varsa girerim dedi olmasa bile yardımcı olurum dedi. zateb ben sezaryen istiyorum normalden çook korkuyorum bide bel fıtığı var bende.sezaryende artı bi ücret yok.sadece muayene ücreti dışında birşey talep etmiyorum dedi. onu tercih etmemin tek sebebi 4 boyutlu renkli ultrsndan ve sigortada çalışması.çünkü özel hastaneye gitsem testlere fark öde doğuma fark öde odaya para öde olaki yoğun bakım olsun ona öde.devlet hastanesinde ise fark yok dr un ilgiliyse herşey yolunda gidiyor.sen ne dersin bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?