hanımlar acele olarak antalya merkezde deneyimli ve güleryüzlü dr arıyorum.

cirrus007

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
1.108
0
116
Antalya
Başlıktada belirttiğim gibi güleryüzlü paradan çok sağlığı önemseyen hasta ile ilgilenen bir dr arıyorum.hastane tercihim ama yine de değerlendirebilirim özelleri de. yakın zamanda konu ile ilgili iyi birşey bilenler duyanlar veya yaşayanlar yazsın lütfen.

merhaba canım
benim dr.um Orhan Hoşgör
2 bebeğime hamileyim memnunum doktorcumdannn
özel muayenehanesi var ama doğumu andevada yapıcam kısmetse
andevayla anlaşması var
sorularıma cevap alıyorum,gayet mutlu oluyoruz orhan beyi görünce eşimle
çok pozitif bir insan
ne zaman sıkıntım olsa cepten çok rahat arayabiliyorum ve rahatsız olmuyorum
umarım gönlüne göre bir dr.bulursun cnm yerimseniben

tıpta dogum yapmak ıstersen kesınlıkle ınanç bey ozel hastane olarakda medıkalı dusunursen ünal yirmıbes andeva topcuları dusursenkı ben oraya gıdıyorum doktorum eda sımsek ben cok memnunum herkesede soluyorum
ve cevremden duydugum kadarıylada gurkan zorlu ben gıtmedım gurkan beye ama cok ıı oldugunu soledıler

bu kaçıncı dr.hiç tatmin etmediler beni.inşallah bulurum.

tıpa da gittim evet inanç beyi de gördüm.lafı ağzından cımbızla alıyorsun.ve ayrıca tıpı hiç beğenmiyorum.sözde özel hocaya görüneceksiniz.ben anlamadım.doğru düzgün oturup konuşmuyorlar, eski devlet sigorta hastaneleri ne benzemiş inanılmaz kalabalık.herkes hocaya görünüyor ve hocalar hem ameliyat hem hastalar hem asistanlar arasında mekik dokumaktan bitaplar.onca para veriyorsun hemde 15 güne bir peki sonuç.yine beni tatmin etmedi.

topçular endevada eskiden havva hanım dediler şimdi gitmiş jinefeme geçmiş.medicalde sanemi dediler bir defasında arkadaşım acil hastalanmıitı sürekli hastası olduğu halde terslediğini duydum.
ufff ya kafam çok karışık.

ali fuat şengör'ü herkes çok övüyor.ama antalya da nerede bilmiyorum bulamadım.

merhaba...
ben figen demiri öneririm..harika biri...insanı çok rahatlatıyor..güzel bilgi veriyor..

çok teşekkür ederim.ilaç gibi geldi bu bilgi.ikiye indirgedim sonunda dr.u.ya ünal bey yada ali fuat bey.teşekkürler.a.s.

rica ederimmmma.s.
vitale hastanesi çok yeni bir hastane sgk anlaşmasıda olucakmış çok yakında bende doğumu ordamı yapsam diye düşünüyorum
gerçi dr.umdan çok memnunum ama kısmettt

bence ali fuat beye gitti canım... buradaki doktorların hepsi paracı ve bilgisiz.. ali fuat bey benim doktorumdu.. inan çok memnun kalırsın...

bence ali fuat beye gitti canım... buradaki doktorların hepsi paracı ve bilgisiz.. ali fuat bey benim doktorumdu.. inan çok memnun kalırsın...

karar verdim ona gideceğim umarım bu son dr.um olur.anlaşmalı kurumlarını çok yakında açıklayacaklarmış.olsa da olmasada ona gideceğim.muayene ücreti 70 tl imiş. hemde.

Son düzenleme:
Ben andeva yıldızda F.Seda Soyluya gidiyordum 9aydır artık vazgeçtim.git gel sıkıldım çünkü devlet hastanesinden farksız muayene ücretide çok uygun olduğu için duyan geliyor beklemekten sıkıldım.Doktor koştur koştur ameliyata giriyor,doğuma giriyor orda öyle bekliyorsun gelsin de muayene etsin diye..
Bu yüzden doktorumu değiştirmeye karar verdim,Bu ay kendi haline bırakacağım önümüzdeki ay için araştırıyorum.
Benim bulduklarım içinde en iyisi Gürkan Zorlu.
sana tavsiye edilen doktorlar hastanede mi özel mua. mi?
Onları duymamıştım

ilgim 120 tl ödüyoruz

ücreti şundan dolayı soruyorum. sanırım benim dr kimi hastasından 100 alıyor bende 120 ödüyorum soramadımda açıkcası dr a. pazarlık yapmak bana saçma gelmişti 120 dedi tamam dedim bende.kardeşimde boşver abla 20-30 milyon için birşey deme dedi sonuçta doğumu vs var bunun daha fazla ilgilenir filan dedi.

ama ben gıcık oldum bu duruma mesele sadece para değil sadece güven olayı bende.bana her ay kontrole gel, ona göre de doğumda bende senle ilgilenirim anlamında bişeyler söyledi. ben 4 keredir gidiyorum kontrole aynı samimiyet onda da olmalı bence .
yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar?

bu arada figen hanıma giden arkadaşlar cevaplarsa sevinirim onun ücreti ne çok paracı dediler ama nasıl iyi bir dr mu? sevgiler herkese

ilgim
neden sormuyorsun ki canım
ben sorarım doğrusu 20-30 önemsiz tabide neden ama dimi
açık açık konuşmakta fayda var bence
senin dr.un kimdi canım
figen hn.doğu garajında mua.olansa şayet benim ark.normal doğum yaptı 2.000 almış ve 2 sene önce şok geçirdim duyunca

nigo bende öyle duydum aşırı ücret alıyor diye. ben suat kayaalpe gidiyorum sigortanın dr u. bi daha gittiğimde sorayım ama muhtemelen yok olurmu vs derler. sezaryene kendisi gircek ama normale nöbetim varsa girerim dedi olmasa bile yardımcı olurum dedi. zateb ben sezaryen istiyorum normalden çook korkuyorum bide bel fıtığı var bende.sezaryende artı bi ücret yok.sadece muayene ücreti dışında birşey talep etmiyorum dedi. onu tercih etmemin tek sebebi 4 boyutlu renkli ultrsndan ve sigortada çalışması.çünkü özel hastaneye gitsem testlere fark öde doğuma fark öde odaya para öde olaki yoğun bakım olsun ona öde.devlet hastanesinde ise fark yok dr un ilgiliyse herşey yolunda gidiyor.sen ne dersin bana?

ben kızımın doğumunu araştırma hastanesinde yaptım,dr.um o zaman orda çalışıyordu,normal doğum oldu dr.um ben normale giremem ama sezeryana gün veririm araştırmada olur yok normal istersen özel bir hastane tercih etmelisin demişti,kısmetmiş dr.umuz nöbetçiyken geldi kızım dualar inan geçiyor
anladığım kadarıyla çok memnun değilsin dr.undan başka sigorrada ve muayenehenasi olan dr. araştırsan nasıl olur acaba ?
test konusuna gelincede bizim o zaman sgk yoktu durumda pek parlak değildi hıfzısıhada yaptırdım testlerimi ve dr.um tavsiye etti orayı
dediğin gibi sosyal güvence varken neden ekstra ücret ödiceksin ki
inşallahh gönlüne göre bulursun dr.unu canım
a.s.

sezeryan için ek bişi yapılmasına gerek yok bildiğim kadarıyla
sadece ameliyat gününde sana randevu verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…