hanımlar acele olarak antalya merkezde deneyimli ve güleryüzlü dr arıyorum.

sezeryan için ek bişi yapılmasına gerek yok bildiğim kadarıyla
sadece ameliyat gününde sana randevu verecek

canım cevabın için çook sağol.bakalım bi kontrole daha gideyim ona göre karar veririm. Allah razı olsun canım

kıslarrr selamm
ali fuat bey vitalede hasta kabulüne başlamış ve vitalede sgk anlaşması yapmışş bilginizee

MERHABA bayanlar oncelıkle allah hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın arkadaş doktor ıstemış ama aynı zamanda dogum yapacagın hastanede cok onemlı bunu hepıunıze soyluyorum bayanlar cunku sız o hastanede yatacaksınız ben doktor konusunda kararsız olanlar ıcın yaşam hastanesını ve alp celıker ı onerıyorum hastanenın ssk anlaşması var doktor cok ılgılı hıc bır seyı rıske atmıyor muayene ucretı uygun ozel bır muayeneye gıtmıs gıbı hıssedıyorsunuz kendınızı doktorumdan cok memnun kaldım ozellıkle hastaneden hemsıreler cok ılgılı guler yuzlu her yarım saatte bır gelıp anne ve bebegın durumunu kontrol edıyorlar bebek dogar dogmaz cocuk doktoru kontrollerını yapıyor ve gunde 3 kez kontrole gelıyor ve ÖNEMLİ BIR KONU DAHA DOKTORUNUZA DOGUMA GIRIP GIRMEYECEGINI SORUN bazı doktorlar muayene yapıyorlar ama anıden dogum başladımı gelmıyorlar ama benım doktorum saat kaç olursa olsun gıdıyor bır sorunuz olursa yazın hastanenın ucretı de cok uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…