• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar akıl verir misiniz acil

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Dün eşimin arkadaşları geldi bize terasta oturdular akşam gittikten sonra kayınpederim eşime saydırmış aile apartmanında oturuyoruz onlar bizim alt katımızda.. işte elin itini köpeğini ne getiriyorsun vs vs diye dünden beri eşimin morali bozuk ben konuştum ama pek anlamıyor sinirli ve kırgın ve bana aşağı inmiceksin kapıyı çalarlarsa açmayacaksın hakkımı helal etmem falan dedi bu yüzdende açamıyorum kadın iki kere geldi kapıyı çaldı açmadım eşime söylicem ayıp oluyor boşver vs diye ama bildiğini yapıcak şimdide ev bakmaya başladı... Akıl verseniz

Kime eşinize mi akıl verelim.
Burada akıl verilecek bir durum pek görünmüyor. Zamanla ilişkileri ya normalleşir ya kopar. Zamana bırakın

Kayınpeder gelenleri tanıyor mu, secerelerini mi incelemiş? Niye bu kadar tepkili? Eşinizin aklı evine sokacağı insanları seçebilecek kadar kendine yetiyordur herhalde, yani umarım yetiyordur. Evinize giren çıkana karışmaya kimsenin hakkı yok ama babasının yapısı buysa zaten o evde huzurlu yaşamanız imkansız. Siz aile apartmanından ayrılmak istemiyor musunuz?

Kime eşinize mi akıl verelim.
Burada akıl verilecek bir durum pek görünmüyor. Zamanla ilişkileri ya normalleşir ya kopar. Zamana bırakın
Hayır bana akıl verin diyorum ne yapmalıyım diye eşime niye veresiniz? 🤦🏻‍♀️ Daha bir yıllık evliyim ve böyle arada kalıyormuş gibi hissediyorum ama eşimede karşı gelemiyorum büyük konuştu diğer türlüde kadına ayıp oluyor

Allahın sevgili kuluymuşsun bahanen altın tepside sunulmuş önüne.

3 maymunu oyna, filler tepişir taraf olursan arada sen ezilirsin.
Bende el mahkum öyle yapıyorum yalan değil işime geldi çünkü biraz fazla karışıyorlar ben eşim üzülmesin diye ona söylemiyorum kapının önündeki ayakkabılara bile karışıyorlar işte çok var ne gerek var vs vs diye bu konuda eşimi haklı buluyorum onlar kendi evlerine nasıl arkadaşlarını çağırıyorlarsa bende kendi evime nasıl çağırıyorsa eşimde çağırabilir ve karışmaya hakkı yok ama işte aralarının bozulmasına üzülüyorum yeni toparlanmışlardı düğünden sonra normalde eşim evde bile kalmazmış dedesinde kalırmış hep

Adam haklı bence. Ailesi siz karışmayın. Bugün oğlunun misafirine karışan yarın sizin arkadaşınıza da karışır
Yani evet baktığımız zaman öyle gözüküyor benimde çok arkadaşlarım kuzenlerim gelir ve bir tek eşim karışa bilir onun kinede ben bu bizim evimiz evde yaşayan karışır babası haksız dibine kadar ama işte birde taşınmaya karar verdi ben onu istemiyorum bu evimi çok seviyorum her şey benim istediğim gibi vs yapılmıştı😅

Kayınpeder gelenleri tanıyor mu, secerelerini mi incelemiş? Niye bu kadar tepkili? Eşinizin aklı evine sokacağı insanları seçebilecek kadar kendine yetiyordur herhalde, yani umarım yetiyordur. Evinize giren çıkana karışmaya kimsenin hakkı yok ama babasının yapısı buysa zaten o evde huzurlu yaşamanız imkansız. Siz aile apartmanından ayrılmak istemiyor musunuz?
Yok gelenleri tanımıyor ve tabii ki eşimin aklı yetiyor babasının yapısı bu galiba bilemiyorum çok karışıyor eskiden dükkanı vardı oradaki elemanıyla aşırı iyidi bi ara onu çağırmıştı bende o gün annemlerde kalıyordum ona bile laf etmiş niye eve erkek sokuyorsun vs diye napcak dışarda mı gecelere kadar arkadaşıyla takılcak çok saçma sonuçta eşimle benim evim sadece o veya ben karışabilirim ama işte eski kafalılar biraz🤦🏻‍♀️ Sorun orda işte ben taşınmak istemiyorum evimi çok seviyorum her şeyi benim istediğim gibi yapılmıştı büyük deniz manzaralı kocaman terası vs var ve böyle ev bulamayız o yüzden ben pek taşınmak istemiyorum.. eşim biraz sakinleşsin mantıklı düşünmeye başlasın o zaman konuşucam şu an anlamıyor

Bende el mahkum öyle yapıyorum yalan değil işime geldi çünkü biraz fazla karışıyorlar ben eşim üzülmesin diye ona söylemiyorum kapının önündeki ayakkabılara bile karışıyorlar işte çok var ne gerek var vs vs diye bu konuda eşimi haklı buluyorum onlar kendi evlerine nasıl arkadaşlarını çağırıyorlarsa bende kendi evime nasıl çağırıyorsa eşimde çağırabilir ve karışmaya hakkı yok ama işte aralarının bozulmasına üzülüyorum yeni toparlanmışlardı düğünden sonra normalde eşim evde bile kalmazmış dedesinde kalırmış hep
Sizinle ilgisi yokmuş zaten araları soğukmuş.
O yüzden hiç karışmayın, kocanızdan yana olun.

Yok gelenleri tanımıyor ve tabii ki eşimin aklı yetiyor babasının yapısı bu galiba bilemiyorum çok karışıyor eskiden dükkanı vardı oradaki elemanıyla aşırı iyidi bi ara onu çağırmıştı bende o gün annemlerde kalıyordum ona bile laf etmiş niye eve erkek sokuyorsun vs diye napcak dışarda mı gecelere kadar arkadaşıyla takılcak çok saçma sonuçta eşimle benim evim sadece o veya ben karışabilirim ama işte eski kafalılar biraz🤦🏻‍♀️ Sorun orda işte ben taşınmak istemiyorum evimi çok seviyorum her şeyi benim istediğim gibi yapılmıştı büyük deniz manzaralı kocaman terası vs var ve böyle ev bulamayız o yüzden ben pek taşınmak istemiyorum.. eşim biraz sakinleşsin mantıklı düşünmeye başlasın o zaman konuşucam şu an anlamıyor
Huzur mu önemli manzara mı?
Siz de bir tuhafsınız.

Evinizi seviyor olmanızı, ayrılmak istememenizi anlıyorum ama sonuçta eşinizin ailesiyle arası hiçbir zaman iyi olmamış. Eee kazık kadar insanları bu saatten sonra değiştiremezsiniz de. O zaman o evde hiçbir zaman rahat, özgür ve mutlu olamayacaksınız tam anlamıyla. Bu belli değil mi? Huzurunuz, mutluluğunuz, evden daha öncelikli. Valla yerinizde olsam evi değiştirmeyi kesinlikle düşünürüm.

Back
X