- Konu Sahibi Kuru-Fasulye
-
Aklimi yitirmek uzereyim zaten ben bile hala inanamiyorum kac yil nasil sabrettim diye
Kabus gibi...Sizi bu ilişkiye bağlayan ne var? Emeklerinizin karşılığında elde ettiğiniz ne tam olarak? Alışkanlık mı? Rabbim kurtarsın diyorum; bu adam çocuklarınıza nasıl bir baba modeli olacak...
şimdiye kadar sabır etmıssı ıkı cocugun var çocuk olmadan bıraksaydın keşke ama cekılecek cıle varmıss sımdı bılemıyrum ama sevgı bıttıyse bırak b gıtsn
Sayın konu sahibi, sevgili hemcinsim, sevgili, değerli kadın, ana!! Allah rızası için ne için emek harcamak, buna neden hep kadınlar kendini mecbur hisseder.. Çok tebrik ediyorum işinizi bulmuş kendinizi geliştirmişsiniz. O adam bundan sonra safi melek olsa kendi yolunuzu çizin ve boşanın. Bunu söylemek kolay diyor olabilir bazıları biliyorum. Ama sevgili hemcinslerim yuvayı dişi kuş yapar diye diye beynimize girip bizi böyle yetiştirip ezilmemizi sağlıyorlar. Kimse kusura bakmasın ben buna inanmıyorum artık. Lütfen kendi yolunuzu çizin herkes bu dünyaya bir kere geliyor.Üstelik yurt dışındasınız orada kadın hakları Türkiye den daha fazla bir boşanırsanız yanınıza yaklaşamaz. Lütfen kullanın bunu. Ayy ben çok üzülüyorum bunları okuyunca inanamıyorum ya!!
Cok haklisin simdiye kadar beni ezen zaten hemcinslerim oldu ayrilmamami sabretmemi aman canim bundan ne varmis diyenler hep kendi hemcinsim di...
Emekli olduğunuza göre maddi olarak eşinize bağımlı değilsiniz.
Cocuklar olmadan once surekli baski gordum sabret sabret duzelir hersey diye kendi ailemden de gozle gorulur bi yardim gormedim
Zamanla cok seyler yoluna girdi ama ben tukendim bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?