Hanimlar akliniza ihtiyacim var.... :(

valla ablacım kaç kurtar canını doğruluğuna inanmak bile istemiyorum bu yazının

Tüylerim diken diken oldu...
Böyle biriyle bir çokcuk yaptnız neden 2. yaptınız... Tam anlamıyla korunmadınız mı?
O adam kendini toparlasa bile hala herşeyi bırakmamış ve zaman ilerledikçe bu yaşadıklarınız size dahada apır gelecek...Çok sabırlımışssınız Bu kadar zaman nasıl katlandınız böyle birine... Ben böyle biriyle bu kadar süre asla durmazadım...

ay cnm benim bu nedir ya resmen bi roman okudum sanki bu kadar şeyi gerçekten büyük bi sabırla çektin mi inanamıyorum sana helal olsun.bence bu saatten sonra hiç çekme güzel bi iş bul kendine gir çalış ev tut çocuklarınla orda yaşa bunla böle yaşamaktansa az para kazanırsın belki ama mutlu olursun helalinle yaparsın herşeyi olması sana hiç birşey getirmiyor böyle birşey olamaz resmen rezil bir adam anlatmışsınız allah yardımcın olsun.

Kabus gibi...Sizi bu ilişkiye bağlayan ne var? Emeklerinizin karşılığında elde ettiğiniz ne tam olarak? Alışkanlık mı? Rabbim kurtarsın diyorum; bu adam çocuklarınıza nasıl bir baba modeli olacak...

bırakın ne hali varsa görsün..
değişmeyecek belliki...
geçmişte yaşadıklarınız o kadar ağır ki daha fazla yüklenmeyin kendinize..
bütün ömrünüzü onu değiştirmek içinmi harcayacaksınız..
zaten adam değişmek istemiyo kendi söylemiş "yolum bu" diye..
allah yardım etsin...

Kabus gibi...Sizi bu ilişkiye bağlayan ne var? Emeklerinizin karşılığında elde ettiğiniz ne tam olarak? Alışkanlık mı? Rabbim kurtarsın diyorum; bu adam çocuklarınıza nasıl bir baba modeli olacak...

Zamanla cok degisti diyorum zaten herseyden elini ayagini cekti ama su son haram paradan vazgecmiyor cocuklarina da ayrica cok duskun yani nasil anlatsam bu islerin sonunda alnimiza bir leke surulur diye korkuyorum ama artik ona dogru yolu gosterecek mecalimde yok
Gozum onun tum kotuluklerini gormeyecek kadar cok sevmistm sadece

sevgı btmıs olabıır belkı ınsanları kahreden o emekler deılmı eşin cok mıgde bulandırıcı ıyı dayanmışsın ne dıyebılırımkı bska allh sabır versn

şimdiye kadar sabır etmıssı ıkı cocugun var çocuk olmadan bıraksaydın keşke ama cekılecek cıle varmıss sımdı bılemıyrum ama sevgı bıttıyse bırak b gıtsn

Sayın konu sahibi, sevgili hemcinsim, sevgili, değerli kadın, ana!! Allah rızası için ne için emek harcamak, buna neden hep kadınlar kendini mecbur hisseder.. Çok tebrik ediyorum işinizi bulmuş kendinizi geliştirmişsiniz. O adam bundan sonra safi melek olsa kendi yolunuzu çizin ve boşanın. Bunu söylemek kolay diyor olabilir bazıları biliyorum. Ama sevgili hemcinslerim yuvayı dişi kuş yapar diye diye beynimize girip bizi böyle yetiştirip ezilmemizi sağlıyorlar. Kimse kusura bakmasın ben buna inanmıyorum artık. Lütfen kendi yolunuzu çizin herkes bu dünyaya bir kere geliyor.Üstelik yurt dışındasınız orada kadın hakları Türkiye den daha fazla bir boşanırsanız yanınıza yaklaşamaz. Lütfen kullanın bunu. Ayy ben çok üzülüyorum bunları okuyunca inanamıyorum ya!!

şimdiye kadar sabır etmıssı ıkı cocugun var çocuk olmadan bıraksaydın keşke ama cekılecek cıle varmıss sımdı bılemıyrum ama sevgı bıttıyse bırak b gıtsn

Cocuklar olmadan once surekli baski gordum sabret sabret duzelir hersey diye kendi ailemden de gozle gorulur bi yardim gormedim
Zamanla cok seyler yoluna girdi ama ben tukendim bittim

Cok haklisin simdiye kadar beni ezen zaten hemcinslerim oldu ayrilmamami sabretmemi aman canim bundan ne varmis diyenler hep kendi hemcinsim di...

Cocuklar olmadan once surekli baski gordum sabret sabret duzelir hersey diye kendi ailemden de gozle gorulur bi yardim gormedim
Zamanla cok seyler yoluna girdi ama ben tukendim bittim

arkadaşım nasıl olsa emeklı olmuşun sen bellıkı sevgıde bıtmıs o zman ayrıl bence sevgı olmayan bır yerde nereye kadar surerkı bazı seyler daha mutsz olursn bence ama yınede sen bılırsın tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…