- Konu Sahibi Kuru-Fasulye
-
Yazdıklarınız inanılır gibi değil...
Ne yazık ki,çok acı ki,insanın ailesi elinden tutmayınca,ayakta durmak çok zor oluyor.Siz buna rağmen ayakta kalmışsınız,belli ki aklı başında bir insansınız,aile desteği olmamasına rağmen,aklınızı başınıza alıp kendinizi toparlamışsınız,ama ortada sizi sürekli aşağı çeken birisi var...Ona karşı bomboşum demişsiniz,o da size karşı öyle bence...Yoksa bir insan sancılar içinde ki eşini evde öylece bırakıp nasıl gider,nasıl gelir kanaması varken onunla birlikte olur...Uyuşturucu,izlediği filmler,birlikte olduğu hayat kadınları,yaptığı karanlık işler nedeniyle kendiniz için yapmıyorsanız bile çocuklarınız için bu adamdan uzak durmalısınız...
Benim inandığım bir şey var,bir ilişki nasıl başlarsa öyle gider...Düzeldi dediğiniz hali bile kötü bu adamın...Bir anneye uyuşturucu içirmek ne demek ? İnanılır gibi değil...Lütfen,o çocuklar için bu adamdan bir an evvel kurtulun,sonra emin olun harcadığınız bu yıllara acıyacaksınız...
Malesef, hala böyle bir düşünce var toplumumuzun baskın bir bölümünde. Erkeği büyük bir nimet gibi gösteriyorlar. Her ne olursa olsun, sabret, katlan, başında bir erkek olsun yeterki. Geçip giden bizim ömürümüz halbuki. Yemişim erkekmiş, çok mu lazım, adam gibi adam, insan gibi insan değilse, yapayanlız olayım da huzurum olsun...
Hayir maddi olarak suan az bir miktar da olsa aliyorum
Zaten ayrilsa devletten yardim alabilirim o konuda her hangi bir sorun yok sorun benim kafamda bazi seylerin hala belirgin olmamasi
Uzun bir donemdir bunlari birilerine anlattigimda sanki ben sucluymusum gibi tavirlar gordum ve kendi kendime acaba hata bendemi diye dusundum durdum
Tabi tatlım sen suçlusun. Kocanı eve niye bağlayamadın hee söyle bakimm.!!! Akıllı kadın kocasını yönetmeyi bilir. Kocanı memnun etseydin adam dışarı kayıp hayat kadınlarına gitmezdi... Kimbilir adama ne dır dır yaptında adam esrar çekiyor.. Alttan almayı bilcen yavrum , kadın hep bir adım arkada olacak..!!! Bencede sende bi sorun var. Yoksa erkekler olmasa biz ne yaparız Allah başımızdan eksik etmesin...!!
Sakın sakın sakın!!! Bu şekilde düşünme sakın!
Benim o ......... Kaynanatörüm hep bana laf sokar di senin allahin kocan diye
Yurtdışındasınız, anlattıklarınızın birini bile şikayet etseniz gereği yapılırdı. Neden şikayet etmediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?