Hanimlar akliniza ihtiyacim var.... :(

Yazdıklarınız inanılır gibi değil...
Ne yazık ki,çok acı ki,insanın ailesi elinden tutmayınca,ayakta durmak çok zor oluyor.Siz buna rağmen ayakta kalmışsınız,belli ki aklı başında bir insansınız,aile desteği olmamasına rağmen,aklınızı başınıza alıp kendinizi toparlamışsınız,ama ortada sizi sürekli aşağı çeken birisi var...Ona karşı bomboşum demişsiniz,o da size karşı öyle bence...Yoksa bir insan sancılar içinde ki eşini evde öylece bırakıp nasıl gider,nasıl gelir kanaması varken onunla birlikte olur...Uyuşturucu,izlediği filmler,birlikte olduğu hayat kadınları,yaptığı karanlık işler nedeniyle kendiniz için yapmıyorsanız bile çocuklarınız için bu adamdan uzak durmalısınız...
Benim inandığım bir şey var,bir ilişki nasıl başlarsa öyle gider...Düzeldi dediğiniz hali bile kötü bu adamın...Bir anneye uyuşturucu içirmek ne demek ? İnanılır gibi değil...Lütfen,o çocuklar için bu adamdan bir an evvel kurtulun,sonra emin olun harcadığınız bu yıllara acıyacaksınız...

Malesef, hala böyle bir düşünce var toplumumuzun baskın bir bölümünde. Erkeği büyük bir nimet gibi gösteriyorlar. Her ne olursa olsun, sabret, katlan, başında bir erkek olsun yeterki. Geçip giden bizim ömürümüz halbuki. Yemişim erkekmiş, çok mu lazım, adam gibi adam, insan gibi insan değilse, yapayanlız olayım da huzurum olsun...

Uzun bir donemdir bunlari birilerine anlattigimda sanki ben sucluymusum gibi tavirlar gordum ve kendi kendime acaba hata bendemi diye dusundum durdum

Yemişim erkekmiş:))))) çok güldüm buna ... Süpersiniz kendime en yakın bulduğum mesaj:)

Hayir maddi olarak suan az bir miktar da olsa aliyorum
Zaten ayrilsa devletten yardim alabilirim o konuda her hangi bir sorun yok sorun benim kafamda bazi seylerin hala belirgin olmamasi

Balık denizin ne kadar büyük olduğunu bilemez.
Denizin büyüklüğünü sadece dışarıdan bakan bilir.

Arkadaşım daha neyin belirsizliği
Geçmişi sapkınlıkla dolu bir adam.Size yaşattıkları yetmezmiş gibi sizin uyuşturucu kullanmaya zorlayan şimdi de yasa dışı para kazanan bir adam.Neyi bekliyorsunuz.
Çocuklarınız büyünce onlarıda mı bu hayata zorlamasını.Yada kendi kirli işlerine bulaştırmasını.

Uzun bir donemdir bunlari birilerine anlattigimda sanki ben sucluymusum gibi tavirlar gordum ve kendi kendime acaba hata bendemi diye dusundum durdum

Tabi tatlım sen suçlusun. Kocanı eve niye bağlayamadın hee söyle bakimm.!!! Akıllı kadın kocasını yönetmeyi bilir. Kocanı memnun etseydin adam dışarı kayıp hayat kadınlarına gitmezdi... Kimbilir adama ne dır dır yaptında adam esrar çekiyor.. Alttan almayı bilcen yavrum , kadın hep bir adım arkada olacak..!!! Bencede sende bi sorun var. Yoksa erkekler olmasa biz ne yaparız Allah başımızdan eksik etmesin...!!

Sakın sakın sakın!!! Bu şekilde düşünme sakın!

Ya sen beni guldurdun insallah allahta seni guldursun sanki karsimda kaynanatörüm konustu ondan cok duydum ben bunlari :)

Benim o beni gorunce gozunun bebegi ters donen (.........) Kaynanatörüm hep bana laf sokar di senin allahin kocan diye

Son düzenleme:
'Deve'ye sormuşlar boynun neden eğri ?
O da nerem doğru ki' demiş.

Bu adamın geçmişte yaptıklarından vazgeçmiş olması bu gününün doğru olduğunu göstermez.
Şartları kendiniz ve çocuklarınız için daha fazla zorlamayın.
Emin olun hiç kimse size madalya vermeyecek.
Hayatınız sarpa sardığında yine bedelini siz ödeyeceksiniz.

Benim o ......... Kaynanatörüm hep bana laf sokar di senin allahin kocan diye

Siz zaten emekliliğinizi alıp işin en zor kısmını halletmişsiniz. Yani kimseye muhtaç değilsiniz azda kazansanız, özgürlük ve huzur içinde yaşarsınız. Alın karşınıza eşinizi ayrılmak istediğinizi belirtin ama kesin net ve kararlı olun. tartışmaya hiç girmeyin geçmişe yönelik olaylara girip sen bunu yaptın ben bunu yaptım olaylarına hiç girmeyin, hem gereksiz hem yıpratıcı. Kabul etmezse kendi bilir hiç acımayın derim, davanızı açın. Ve bu konuyu konuşurken çocuklarınızı bir yakınınıza bırakın. Sonra çocuklara bunu anlatın. Şöyle ki; biz babanla anlaşamıyoruz, ayrılmaya karar verdik.Ama bende babanızda sizi çok seviyoruz. Bu kararımıza saygılı olmanızı bekliyoruz. Biz anne baba olarak yanınızdayız her zaman, sorun sadece ikimizin arasında. gibi gibi...

bir yere haram karıştı mı orada ne huzur olur ne bereket...elinizden geleni yapmışsınız. verdiğiniz emeğe acıyorsunuz,haklısınız belki ama bir taraftan ömrünüz akıp gidiyor. bir bu kadar daha emek verip aynı yerde saydığınızı görmek çok daha acı verici olacaktır bence. oturup hayatınızdaki eksileri ve varsa artıları bir kağıda yazın. bu saatten sonra tek başınıza nasıl bir yol izleyebileceğinizi düşünün, eşinizi karşınıza alıp son bir kez konuşun. olmuyorsa lütfen kendinize ve çocuklarınıza daha fazla acı çektirmeyin. yaşadığınızdan çok daha güzel bir hayat var bu dünyada. Allah yardımcınız olsun..

Defalarca mahkeme actim ama her defasinda araya girenler tarafindan yatistirildik
Isin tuhaf yani ayrilmak istedigim zaman kendine ayrilmak istedigini soyluyor benim blundugum evi terketmiyor
bu yaz iki hafta gelmedi eve hersey bitmisti sonra yeniden hersey basa dondu
Karsi karsiya konusmaya oturdugumuzda (Cok denedim) surekli kestirip atan bir tavir umursamaz bi hal cok dik konusuyor herseyi benim uzerime yikiyor
Ama sayesinizde verdigim suanki kararda sabit kalmayi planliyorum bitirmek icin cabaliycam

Son düzenleme:
Yurtdışındasınız, anlattıklarınızın birini bile şikayet etseniz gereği yapılırdı. Neden şikayet etmediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…